Sztárok

Vaslady lesz az X-akták Scully ügynökéből

Gillian Anderson több külföldi lapnak is hivatalosan megerősítette, hogy ő játssza majd Margaret Thatcher karakterét a The Crown (A korona) című sorozat negyedik évadában.

A II. Erzsébet életéről szóló sorozat – amelyről itt írtunk korábban – harmadik évada november 17-én debütál a Netflixen, ám most az X-aktákból ismert színésznő izgalmas részleteket árult el a The Crown készülő, negyedik szériájáról.

Gillian Anderson a Guardiannek azt nyilatkozta a negyedik évadról, hogy nagyon lelkes a szerepével kapcsolatban, bár egyelőre még nem találta ki pontosan, hogy mit is mondjon róla. Azt elárulta, hogy amennyire csak lehetett, elmerült a Vaslady életéről szóló filmekben és könyvekben.

A színésznő azt is bevallotta, teljesen beleszeretett Margaret Thatcherbe mint történelmi karakterbe. Tudatában van, hogy utólag máig sokaknak negatív róla a megítélése, ám őt ez különösebben nem zavarja, nem akadályozza meg a rajongásban.

Azt külön csodálatra méltónak találja, hogy milyen egyenes vonalon vezethetjük le a Vaslady gyerekkorából és neveltetéséből származó értékeket a későbbi politikai döntéseiben és felnőttkori választásaiban.

A X-akták sztárja hozzátette, amiatt is izgatott, hogy együtt dolgozhat leendő királynőjével, Olivia Colmannel, akinek az alakítását a sorozat harmadik évadában lenyűgözőnek találta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top