nlc.hu
Sztárok

Szabados Ágnes élete

Titokzatos, és izgalmas: 3 dolog, amit nem tudtál Szabados Ágnesről

Szabados Ágnes neve mindenkinek ismerősen csenghet, hiszen évek óta erősíti az RTL Klub híradós csapatát. Igaz, magánéletét féltve óvja, néhány dolgot azért tudunk róla.

Szabados Ágnes magánéletéről nagyon keveset tudni, a 32 éves híradós féltve óvja azt. Hoztunk róla három érdekességet, amit nem biztos, hogy eddig tudtál róla.

Szabados Ágnes magánélete

2014 óta erősíti az RTL Klub csapatát (Fotó: Szabados Ágnes/Instagram)

1.Az olvasás szerelmese

Annyit azonban lehet tudni róla, hogy imádja a könyveket, minden lopott percet megragad az olvasásra.

„Egy hónapja költöztem, költöztünk, »szörnyű« volt! Rengeteg könyvem van, gyűjtöm is őket, sokat cserélgetek, szerzek be innen-onnan könyveket. Viszont emiatt a költözés egy végtelen történetnek tűnt, mindig volt még egy doboz, tele könyvekkel” – emlékezett vissza Szabados Ágnes, aki tavaly 65 könyvet olvasott el.

2.Politikatudományból is szerzett diplomát

2007-ben érettségizett a kiskunhalasi Bibó István Gimnáziumban, ezt követően felvételt nyert a Szegedi Tudományegyetem kommunikáció–médiatudományi szakára, majd a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán politikatudományból szerzett diplomát.

3. Már 6 éve az RTL Klubnál dolgozik

A Szegedi Városi Televíziónál kezdte a pályafutását gyakornokként, ahol megjárta a ranglétrát, mielőtt hírolvasó lett belőle. 2014 májusától az RTL Klub híradós műsorvezetője, először D. Tóth András jobbján, 2016-tól pedig Rábai Balázzsal vezeti a műsort.

+1 Párjával szakítottak, majd ismét egymásra találtak

Június elején mi is beszámoltunk arról, hogy válságba került Szabados Ági és Peleskey Bence kapcsolata. Akkor a Best magazinból derült ki, hogy a szétköltözés mellett döntöttek, mert a koronavírus-járvány alatti összezártság az ő kapcsolatukon is sebeket ejtett. Augusztus elsején azonban egy friss fotón, elég egyértelművé tették, hogy itt bizony békülés történt, és még a karantén sem tudta végérvényesen tönkretenni a szerelmüket. 

US❤ Ági Szabados 📷: Andras Schram

Közzétette: Bence Ben Peleskey – 2020. augusztus 2., vasárnap

Az RTL Klub híradósai:

(Nyitó kép: Szabados Ágnes/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top