nlc.hu
Sztárok

Szabados Ági elköltözött

Szabados Áginak meggyűlt a baja a költözéssel: „Szörnyű volt”

Szabados Ági nemcsak falja, hanem gyűjti is a könyveket, amelyekkel mostani költözésekor meggyűlt a baja.

Könyvek iránti rajongása megnehezítette a költözést Szabados Ágnes számára. A híradós minden lopott percet megragad az olvasásra, így az évek során elképesztő mennyiséget halmozott fel a könyvekből.

Egy hónapja költöztem, költöztünk, »szörnyű« volt! Rengeteg könyvem van, gyűjtöm is őket, sokat cserélgetek, szerzek be innen-onnan könyveket. Viszont emiatt a költözés egy végtelen történetnek tűnt, mindig volt még egy doboz, tele könyvekkel – emlékezett vissza Szabados Ágnes, aki tavaly 65 könyvet olvasott el. – Egyik nagy kedvencem A kis herceg. Legalább húsz alkalommal olvastam már. Gyűjtöm is, minél több kiadásban igyekszem beszerezni a kötetet. Egyébként heti egy, kéthetente egy könyvet biztosan elolvasok” – tette hozzá a híradós, aki néhány éve egy mozgalmat is elindított annak érdekében, hogy minél többeket ösztönözzön olvasásra. A ’Nincs időm olvasni’ kihívás azóta hatalmas népszerűségnek örvend. A követők nem győznek hálálkodni a műsorvezető olvasásnépszerűsítő munkájáért.

szabados ági

Szabados Ági falja a könyveket (Fotó: Smagpix)

„Szinte majdnem mindennap kapok egy pozitív visszajelzést, hogy a kihívás vagy egy olvasásélményem mentén kezdett el valaki több időt fordítani az olvasásra. A legszívmelengetőbb az volt számomra, amikor egy ügyvéd hölgy kézzel írott levélben mondott köszönetet, amiért – nekem köszönhetően – visszatalált az olvasáshoz a munkája és három gyermeke mellett. Ez egy csodálatos dolog, mindenkit arra biztatok, hogy olvasson!” – tette hozzá a Sláger Reggel műsorvezetőinek Szabados Ágnes, aki szakított, aztán újra összejött a szerelmével.

Az RTL Klub híradósai:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top