nlc.hu
Sztárok

Kibékült Szabados Ági és Peleskey Bence

Romantikus fotó árulkodik arról, hogy Szabados Ági kibékült a párjával

Egy friss fotó arról árulkodik, hogy bár nyár elején válságba került Szabados Ági és Peleskey Bence kapcsolata, nem bírták tovább egymás nélkül. Győzött a szerelem.
Szabados Ági békülés

Június elején mi is beszámoltunk arról, hogy válságba került Szabados Ági és Peleskey Bence kapcsolata. Akkor a Best magazinból derült ki, hogy a szétköltözés mellett döntöttek, mert a koronavírus-járvány alatti összezártság az ő kapcsolatukon is sebeket ejtett. Azt érezték, hogy most szünetre van szükségük, de úgy tűnik, hogy nem engedték el végleg egymás kezét. 

Már július közepén is felreppentek azok a hírek, melyek szerint  sikerült rendezniük a kapcsolatukat, és ismét együtt vannak, ám akkor még nagyon titokzatosan, csak mosolyogtak ezeken a kommenteken. Augusztus elsején azonban egy friss fotón, elég egyértelművé tették, hogy itt bizony békülés történt, s még a karantén sem tudta végérvényesen tönkretenni a szerelmüket. Nézzétek csak a friss képet!

US❤ Ági Szabados 📷: Andras Schram

Közzétette: Bence Ben Peleskey – 2020. augusztus 2., vasárnap

Szabados Ági és  az influenszer Peleskey Bence  2019 januárjában jöttek össze, méghozzá az Instagramon, ahol hosszú órákig chateltek egymással. Majd az első találkozás után, nem vártak sokáig az összeköltözéssel sem. Bár sokan kérdezték őket házasságról, családalapításról, ahogyan ők fogalmazták: még 1-2 évig  ezen nem gondolkodnak.

kiemelt kép: Smagpictures.com / Szabolcs Birton

#Égveled!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top