Sztárok

Szabados Ági és Peleskey Bence a családalapításról mesél

Alig másfél hónapja derült ki, hogy Szabados Ági újra szerelmes. Akkor csak egy közös képet posztoltak Peleskey Bencével, most pedig mesélnek a kapcsolatukról.

Szabados Ági először csak egy sejtelmes képet osztott meg a szerelméről az Instagram-oldalán, majd négy nappal később kéz a kézben sétáltak be Peleskey Bencével az egyik rendezvényre. Kapcsolatukról azonban nem beszéltek azóta, de most a Story magazinnak páros interjút adtak. 

„Tavaly december 18-án kezdtünk az Instagramon beszélgetni, miután kölcsönösen bejelöltük egymást. A következő két hétben alig négy órákat aludtunk, olyan intenzívvé váltak a csetelések anélkül, hogy hallottuk volna a másik hangját. Január 4-én találkoztunk először, Bence három nap múlva már gyakorlatilag nálam lakott. Azóta együtt vagyunk” – kezdte az RTL Klub híradósa, majd Bence is felelevenítette, mióta tetszett már neki a tévés, de elárulták azt is, mit gondoltak egymásról az első találkozás előtt. 

Peleskey Bence és Szabados Ági kapcsolata ugyan még csak néhány hónapja kezdődött, de a beszélgetésből kiderül, hogy nagyon intenzív, így adta magát a kérdés: beszéltek-e már házasságról, gyerekekről? 

„Azt hiszem, bőven van időnk mindenre” – válaszolta Ági, és a modell is hasonlóan érez: „Egy-két évig élveznénk a mostani felhőtlen szabadságot, aztán majd meglátjuk.”

Kölcsönös szerelmi vallomások, mit gondolnak egymásról, hogyan tervezik a jövőjüket – minderről a Storynak meséltek, és közös szerelmes képeket is láthatunk a párról: 

Szabados Ági és Peleskey Bence a Story magazinnak meséltek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top