nlc.hu
Sztárok

Szakított Szabados Ági és Peleskey Bence

Komoly válságban Szabados Ági és Peleskey Bence kapcsolata

A Best magazin információi szerint Szabados Ági és Peleskey Bence kapcsolata komoly válságban van.

Szabados Ági és Peleskey Bence a közelmúltban szétköltöztek, de nem engedték el egymás kezét – a Best magazin információi szerint. Ugyanis kiderült, hogy a vírushelyzet – ahogyan sok kapcsolatot -, Szabados Ágiékat is komoly próbatétel elé állította. Az egész napos összezártság kikezdte
a szerelmüket.  Állítólag hiába próbáltak túljutni a nehézségeken, egyelőre nem tudtak megoldást találni. Bence végül elköltözött, és szinte naponta beszélnek, és mindketten azt szeretnék, ha kibékülnének, de időre van szükségük.

Szabados Ági és Peleskey Bence szakítottak

Mélypontos Peleskey Bence és Szabados Ági kapcsolata Fotó: Szabados Ági/Instagram

Tavaly január 4-én találkoztak először, és azóta éjjel-nappal együtt voltak. Bence három nap múlva már a híradósnál lakott. Néhány nappal később pedig már kulcsot is kapott tőle a születésnapjára.
„Úgy voltunk vele, hogy felnőttek vagyunk, el tudjuk dönteni, együtt akarunk-e élni. Azóta is úgy érzem, karácsonyra kaptuk egymást ajándékba. Egyszerre voltunk óvatosak és bátrak” – nyilatkozta korábban Szabados Ági.

Még több részlet a Best magazin legfrissebb számában:

Szabados Ági kapcsolata mélyponton

Szabados Ági kapcsolata válságban

Olvass még többet Szabados Ágiról:

(Nyitó kép: Szabados Ági/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top