nlc.hu
Sztárok

L.L. Junior akkor és most

Sikerek, tragédiák és botrányok: L.L. Junior 40 éves

A 40 éves L.L. Junior karrierje sikerekben gazdag, magánélete azonban tragédiáktól egyáltalán nem mentes.

L.L. Junior Lesi László Csaba néven született 1981. január 3-án Budapesten.

Első zenekara a Fekete Vonat volt, amit Mohamed Fatimával és Beat-tel alapított a kilencvenes években.  2001-ben a Fekete Vonat feloszlott L.L. Junior pedig az Egyesült Államokba ment. Miután visszatért, 2002-ben kiadta első szóló albumát, amit több mint 10 másik követett.

L.L.Junior akkor és most

L.L. Junior 2006-ban (Fotó: Rákosi Péter/smagpix) és napjainkban (L.L. Junior/Facebook)

Tragédiával átitatott magánélet

L.L. Juniornak és volt párjának, Csillának két kisfia született. Az elsőszülött Lacika, másodikként pedig Dávidka 2015-ben. A rapper és Csilla kapcsolatában hullámvölgyek következtek, és képtelenek voltak megmenteni szerelmüket, így elengedték egymás kezét.

A tragédia, ami soha nem enyhülő fájdalmat hozott a szülők életébe, 2019. augusztus 31-én következett be. Az anyuka gyerekeivel Zugló egyik részén sétált, amikor egy gyalogos átjáróhoz értek, ahol piros volt a lámpa. Dávidka kitépte kezét az anyjáéból, és átszaladt a zebrán, ám sajnos egy autó elgázolta, és már nem tudták megmenteni a mentősök.

„Elszállt a mennybe a kisangyalom… Nem tudok megszólalni. Sajnos igaz a hír. Dávidkám tegnap elköltözött az úrhoz. Két héttel a 4. szülinapja előtt…” – írta közösségi oldalán a tragédia után a megtört édesapa.

A tragédia után több hónapon át ment az egyezkedés arról, hogy milyen felügyelettel nevelje tovább Junior és Csilla az idősebb fiukat. Végül 2019 decemberében aláírták a megállapodást, amelynek értelmében közös felügyeleti jogot gyakorolva, váltott gondoskodásban nevelik tovább Lacikát, ezt az iratot benyújtották a bíróságnak is.

Házasság és gyerekáldás

Ugyancsak 2019-ben, a rapper a legnagyobb titokban házasodott össze Körtvélyessy Kingával, Körtvélyessy Zsolt színész lányával a Dominikai Köztársaságban. Kislányuk, Lili 2020 szeptemberében született meg.

L.L.Junior akkor és most

L.L.Junior és Kinga a Nyerő Párosban még egy párt alkottak. (Fotó: Sajtóklub)

„Hét évvel ezelőtt jöttünk össze egy forgatásnak köszönhetően. Rengeteget beszélgettünk, és közel kerültünk egymáshoz” – mondta korábban L.L. Junior.

A zenész mindig is a belvárosban élt, de kisfia elvesztése után úgy érezte, nem tud tovább pesti otthonában maradni, emellett egy kertes ház is régi álma is volt. Feleségével nyolc hónapos felújítási munkálatok után 2020-ban költöztek be törökbálinti házukba, amit most a rapper 270 millió forintért árul.

„Utólag már tudom, a tervezésnél túllőttem a célon. Emellett, bár vágytunk a csendes környezetre, a munkánk és a családunk a belvároshoz kötött, ezért rengeteget autóztunk. Ebből lett elegünk” – mondta korábban a Blikknek L.L. Junior, akinek időközben házassága megromlott Kingával, augusztusban szét is költöztek.

A jelenleg futó Nyerő Páros című műsort előre rögzítették az alkotók, ahol L.L. Junior és Kinga még egy párt alkotott, jelenleg pedig kapcsolatuk megmentésén dolgoznak

(Nyitókép: Rákosi Péter/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top