nlc.hu
Sztárok

Tinédzserkori fotót mutatunk L.L. Juniorról

Nem akárkivel pózol tinédzserkori fotóján L.L. Junior

A 41 éves L.L. Junior élete igazi hullámvasút. Most megmutatjuk, hogy festett tinédzserként.

Lesi László Csaba azaz L.L. Junior 1981-ben született, aki az 1990-es évek végén alakította meg két társával (Fatima és Beat) együtt a Fekete Vonat nevű formációt. A csapat nagy sikert aratott Magyarországon: két platina és egy aranylemezt kaptak.

L.L. Junior gyerekként

Michael Jackson és a tinédzser L.L. Junior (Fotó: Fotó: x Szabó Adél/solwee)

Sikerük csúcsán a csapat közös megegyezés alapján szétvált és Junior 2001-ben elutazott Amerikába. Egy év szünet után hazatért, és 2002-ben a Private Moon-nal megcsinálta első szólóalbumát, amely a Köszönöm Nektek címet kapta. Az albumról 3 kislemez jelent meg: a Raggamoffin, a Hogy mondjam el és a Korkorro dalokból. Junior zenei karrierje azóta is töretlen, sorra gyártja a slágereket.

L.L. Junior akkor és most

1998 őszén nagy sikerrel robbant be a hazai könnyűzenei életbe a Fekete Vonat nevű együttes (Fotó: x Archívum Story-Best/solwee)

Szakmai siker, magánéleti tragédiák

L.L. Juniornak és egykori kedvesének, Hopp Csillának két gyermeke született, Lesi László Junior és Lesi Dávidka. Két és fél évvel ezelőtt egy szörnyű balesetnek köszönhetően elhunyt a rapper kisebbik gyermeke. A vádirat szerint Dávidka kitépte magát anyja barátnőjének kezéből és az útra szaladt, ahol elütötte egy autó. L.L. Junior volt feleségének nemcsak a gyásszal és a feldolgozhatatlan tragédiával kellett megbirkóznia, hanem a bírósági perrel, amit kétéves nyomozást követett. Végül Csillát felmentették.

L.L. Junior Körtevélyessy Kingával kezdett új életet, 2019-ben, teljes titokban házasodtak össze, egy kislányuk született, Lilien. A pár sokáig küzdött a házasságukért, de nemrég bejelentették, külön utakon folytatják.

„Brutálisan hangzik, de Kingával mi egymást lelkileg kivéreztettük, és mielőtt mindketten jobban sérültünk volna, egymást tisztelve és a gyerekek érdekeit szem előtt tartva, elengedtük a dolgot. Úgy véltük: jobb így, mint balhésan, veszekedve élni… Az otthon melege, a családi fészek, ami most hiányzik az életemből sajnos így, hogy most külön vagyunk Kingával” – vallotta be L.L. Junior.

L.L. Junior akkor és most

L.L. Junior 2018-ban (Fotó: Korponai Tamás/solwee)

Új kezdet?

L.L. Juniort egyre többet látni Dárdai Blanka, az X-Faktor egykori versenyzőjének társaságában. A rapper a majdnem 20 évvel fiatalabb Dárdairól azt mondta, hogy valóban nagyon csinos és tehetséges lánynak tartja, de nagyon fiatal hozzá. Noha az énekesnő magánéletéről keveset lehet tudni, egyes hírforrások szerint ő maga is a közelmúltban lett ismét facér. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top