nlc.hu
Sztárok

L.L. Junior és Brenka

L.L Junior: Tehetséges lány, de túl fiatal hozzám

A Blikk szerint izzott a levegő L.L. Junior és egy énekesnő között, ám az érintettek csak munkakapcsolatról beszélnek.

Több olvasó is arról számolt be a Blikknek, hogy együtt látták L.L. Juniort és a 2019-es X-Faktor egyik versenyzőjét, a Brenka néven ismert Dárdai Blankát. „Úgy tudom, Junior életében van egy lány, aki iránt érdeklődik, de annyira friss a dolog, hogy még a barátainak sem nagyon mesélt róla” – mondta a lapnak a zenész egyik ismerőse.

Dárdai Blanka énekesnő Fotó: Réthly Dávid / Centrál

Dárdai Blanka énekesnő (Fotó: Réthly Dávid / Centrál)

Ám a zenészek cáfolták, hogy lenne közöttük valami, azt mondták, csak munkakapcsolatban vannak. Junior elmondta, hogy valóban nagyon csinos és tehetséges lánynak tartja Blankát, de nagyon fiatal hozzá. „Csupán munkakapcsolat van közöttünk, egy új dallal készülünk a közönségnek” – fogalmazott Junior. A lapnak Blanka is arról beszélt, hogy kettejüket mindössze a munka köti össze.

Junior kapcsolata nemrég ért vége Körtvélyessy Kingával. „Brutálisan hangzik, de Kingával mi egymást lelkileg kivéreztettük, és mielőtt mindketten jobban sérültünk volna, egymást tisztelve és a gyerekek érdekeit szem előtt tartva, elengedtük a dolgot. Úgy véltük: jobb így, mint balhésan, veszekedve élni… Az otthon melege, a családi fészek, ami most hiányzik az életemből sajnos így, hogy most külön vagyunk Kingával” – vallotta be L.L. Junior.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top