nlc.hu
Sztárok

Nincs még felelőse L. L. Junior kisfiának, Dávidnak a halála ügyében

Bíróság elé állt, de nem tett tanúvallomást Hopp Csilla barátnője

Ma délelőtt állt bíróság elé Kármen.

L. L. Junior és Hopp Csilla 2019 augusztusában vesztették el közös gyermeküket, Dávidot, amikor az anya és gyermekei a barátaikkal voltak egy fesztiválon, a kisfiú pedig a piros jelzés ellenére átszaladt az úttesten. 

hopp csilla

Hopp Csilla megvédi a barátnőjét (Fotó: TV2)

Sokáig úgy tűnt, Csillát az igazságszolgáltatás is felelősségre vonja, de később mégsem emeltek ellene vádat. Meglepő fordulatként ugyanakkor a Fővárosi Főügyészség tájékoztatása szerint az édesanya barátnője, P. Kármen mulasztott, ezért vele szemben vádat emelt, az édesanyával szemben pedig megszüntette az eljárást.

Kármen a mai napon állt bíróság elé. A bíró felolvasta P. Kármennek a rendőrségi kihallgatáson tett vallomását, amelyben azt mondta: a kiskorú (Lesi Dávid) nem volt a felügyeletére bízva, ezért a bűncselekményt sem követhette el. Írásbeli vallomása szerint ő gondosan figyelmeztette Dávidkát, majd az édesanyjára, Hopp Csillára bízta a gyermeket. Kármen vallomása szerint abban a hiszemben volt, hogy Dávidka kezét az édesanyja, Csilla fogja. A hölgy a csattanásra figyelt fel, amikor elütötték a kisfiút. Csillát próbálta támogatni a baleset pillanatában, és a mentők kiérkezése előtt megpróbálták újraéleszteni a kisfiút – írta meg a Blikk

Kármen a mai napon sem tett vallomást. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top