nlc.hu
Sztárok

Dárdai Blankát így ismerte meg az ország

Így nézett ki Dárdai Blanka: L.L. Junior szerelmét az X-Faktorban ismerte meg az ország

Dárdai Blankát 2019-ben ismerte meg az ország, ekkor szerepelt az RTL-en futó tehetségkutatóban.

L.L. Junior még a Fekete Vonat indulásakor szerzett hírnevet magának, és nem túlzás azt állítani, hogy azóta is forog a neve a bulvárban. Az utóbbi években legalább a szerelmi életével kapcsolatban írnak a lapok, már lassan két éve – kisebb-nagyobb megszakításokkal – Dárdai Blanka énekesnő a párja. 

Valószínűleg ők ketten sosem találkoztak volna, ha annak idején nem szerepel az X-Faktorban a fiatal lány. Na, de emlékszel, hogy nézett ki akkoriban és meddig jutott a tehetségkutatóban? Felfrissítjük az emlékeidet!

Dárdai Blanka 2019-ben tűnt fel az X-Faktor színpadán, akkor még a Gáspár Laci, Puskás Peti, ByeAlex, Dallos Bogi zsűrinégyes értékelte a produkcióját (ITT megnézheted). Miközben hallgatták, Puskás Peti elszólta magát:

„Bejött a győztes?”

Aretha Franklin I say a little prayer című dalát énekelte kicsit átdolgozva, az ő stílusára alakítva. 

dárdai blanka

Dárdai Blanka a 2019-es X-Faktorban (Fotó: RTL)

Az énekesnő végül Puskás-Dallos Bogi csapatába került, ő mentorálta a műsor alatt, ami számára azért viszonylag hamar véget írt, hiszen bár a válogatókat sikeresen megugrotta, a második élőshow-ban elvérzett. Úgy érezte, megmutatta mire képes, ám zokogva vonult le a színpadról, szeretett volna még mutatni magából. Utólag azt mondta, abban a pillanatban úgy érezte magát, mint egy kislány a szavalóversenyen, aki képtelen egyetlen szép hangot is kipréselni magából.

Ezután következett néhány év csend, legalábbis, ami a bulvárszereplését illeti. Eközben is jelentek meg dalai, amelyek egészen népszerűek voltak a legnagyobb videómegosztón, majd 2022 augusztusában robbant a bomba: egy kommentelő elhintette, hogy együtt lehet a nála 20 évvel idősebb L.L. Juniorral. Eleinte tagadták a kapcsolatukat, egy idő után azonban már nem titkolóztak tovább.

Dárdai Blanka és LL Junior

Dárdai Blanka és LL Junior (Fotó: Trenka Attila)

Nem tagadtak tovább

„Soha nem éreztem késztetést arra, hogy megvédjem vagy igazoljam magamat, de most jól esik őszintén leírni a bennem levő érzéseimet, gondolataimat… Életemben először olyan ösztönösen vagyok boldog, hogy arra szavak nincsenek. Ez pont az a boldogság, ami azért nem hiányzott az életemből eddig, mert fogalmam sem volt róla, hogy létezik. Ezt semmilyen rosszindulatú komment nem tudja elvenni tőlem” – írta közösségi oldalán akkoriban Dárdai Blanka, aki rengetegen támadtak új kapcsolata miatt. Ennek ellenére először 2022 decemberében jelentek meg egy nyilvános rendezvényen először, méghozzá egy filmpremieren vettek részt. 

Ezután többször volt téma a kapcsolatuk alakulása a Reddit egyik influenszerekkel foglalkozó csoportjában. Volt, hogy ők maguk céloztak egy-egy poszttal arra, hogy már szétmentek, de mindig újra visszataláltak egymáshoz. „Sokan azt hiszik, hogy mi a korkülönbség miatt vitáztunk ennyit, emiatt hullámvölgyes a kapcsolatunk, és hogy van egy alá-fölérendeltség köztünk, de egyáltalán nincs. Teljesen máshol tartottunk, amikor találkoztunk. Én éppen kialakítottam az életemet, ő meg rengeteg mindenen túl volt” – mondta L.L. Junior. 

A legutóbbi információk és a közösségi oldalaik alapján egyébként most együtt vannak és dúl a szerelem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top