nlc.hu
TV-sztárok

Újra összeáll a Fekete Vonat

20 év után újra összeáll a Fekete Vonat

Juniorék évek óta tervezték már ezt a pillanatot.

20 évvel a feloszlásuk után újra összeáll Magyarország egyik kedvenc hip-hop együttese, a Fekete Vonat

Fekete Vonat

L.L. Junior, Mohamed Fatima, Beat a Mokkában

Ugyan hét évvel ezelőtt már zenélt együtt az egykori együttes két tagja, L.L. Junior és Mohamed Fatima, de ezúttal Fehér Tibor, azaz Beat is csatlakozik egy koncert erejéig. Az összeállásról a Mokkában meséltek a banda sztárjai. 

„Boldogság, büszkeség, megindító pillanatok… Húsz éve várjuk a pillanatot, hogy megörvendeztethessük a közönséget a zenénkkel – kezdte L.L. Junior, majd Beat azt is hozzátette, miért állt újra össze az együttes. – A pénz az mindig elfogy, de nem a pénz miatt. Évek óta próbálkoztunk, összeültünk sokszor, de mindannyian tudtuk, hogy ha egy lehetőséget eltudunk kapni, akkor az egy nagy lehetőség legyen. Nem arra állunk össze, hogy az utolsókat is kipréseljük a zsákból, hanem tényleg újra nagyon szeretnénk csinálni, erre kellett ennyit várni.”

„Mindannyiunknak van külön is karrierje, sosem a pénz volt a motivációnk a zenében, hanem az, hogy csináljunk valami olyat, ami megmozdítja az embereket” – egészítette ki zenésztársait Fatima. 

Január 7-én az Arénában lesz a koncert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top