nlc.hu
Sztárok

Beat a Fekete Vonat koncertje körüli botrányról

„Ennél mélyebben még nem voltam” – Beat is nyilatkozott a Fekete Vonat koncertjéről

Az együttes tagja szerint egyelőre senkit nem érdemes bűnbakként beállítani a történtek miatt.

Néhány nappal ezelőtt az Arénában koncertezett a Fekete Vonat, és a fellépés után botrány botrányt követett, Mohamed Fatimát pedig úgy megviselték az elmúlt időszak történései, hogy orvosi segítségre szorult. Az együttes másik tagja, Beat, azaz Fehér Tibor egy vloginterjúban mondta el, ő hogyan látja a kialakult helyzetet, írja a BorsOnline.

„Volt egy megállapodásunk a fellépés előtt, ha esetleg bármilyen konfliktusba kerülnénk a koncert után, akkor ezt próbálja meg először a zenekar, a menedzsment, a producer egymás közt békésen rendezni. Ez sajnos nem jött létre. A magam részéről annyit tudok mondani, hogy én igyekeztem ehhez tartani magamat, és a mai napig nem vagdalóztam, kerestem hibásokat ebben a történetben. Én a megoldást keresem, az igazságra vagyok kíváncsi, és egészen addig, amíg ezt nem tudom, addig nem érdemes a másikat hibáztatni, vagy bűnbakként beállítani. Én azt mondom, meg kell várni az eredményeket… “ – nyilatkozta.

Fekete Vonat tagok

Fotó: TV2

Mint elmondta, az, hogy a koncert után nem ültek le beszélgetni, szerinte ez nagyrészt  Balassa János producer sara, mivel ő hozta össze egy tető alá ezt a csapatot, és legjobb tudomása szerint L.L. Junior menedzsmentjének nincs ehhez köze.  „Ami viszont Juniorral kapcsolatban nekem egy furcsa érzés volt, hogy a viselkedéséből kifolyólag nem tűnt úgy, mintha ő bajtársiasságot vállalt volna velünk.  A koncert után nem történt meg az a beszélgetés, hogy megpróbáljuk együtt kibogozni, miről is van szó. Elég hamar távozott a koncert után, de az nem azt jelenti, hogy ő benne lenne ebben. Felelősként nem állítanám ide “ – jegyezte meg. 

Beat elárulta azt is, tévesek azok az információk, hogy ő és Mohamed Fatima négymillió forintos előleget vettek volna fel. „A sajtóban azt olvashatták az emberek, hogy 4 millió forintról volt szó fejenként, de ezt nem egyben kaptam, és nem is kaptam meg a teljes összeget. Nem volt 4 millió forint, valahol 3,5 millió körül kaphattam.” Hozzátette, ami az anyagiakat illeti, nem látja rózsásan a jövőt. „Mondhatni én a karrierem csúcsán vagyok a koncert után, de ami az anyagi érzetemet illeti, ennél mélyebben még nem voltam.  Én mindent erre raktam fel, és ennek most nincs alapja…”

Beat a Blikknek arról is nyilatkozott, hogy a történtek óta nem beszélt az együttes többi tagjával, de nagyon szeretne leülni velük. „Nem egymást tartjuk felelősnek a történtek miatt, hanem a szervezőt. Neki kellett volna a kialakult helyzetet összefognia és kezelnie, valamint jelezni felénk időben, hogy nem úgy fogynak a jegyek.” Hozzátette, két hetet kaptak, hogy eldöntsék, bele akarnak-e nézni a hivatalos elszámolásba, és kérni esetleges újabb vizsgálatot. A rapper még nem döntötte el, hogy él-e a lehetőséggel.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top