nlc.hu
Sztárok

Nem jelent meg egy koncertjén Beat -aggódnak érte

Nem jelent meg egy koncertjén Beat, egyre többen aggódnak érte

Aggasztó hírek érkeztek a Fekete Vonat egykori rapperéről.
Fehér Tibor Beat

A Blikk azt írja, nem elég, hogy Beatet pénteken kizavarták egy budapesti kaszinóból, a zenész szombat este nem jelent meg a koncertjén, így  nélküle lépett fel a Teswér. Pedig úgy nézett ki, hogy véget érhet Beat rossz időszaka, hiszen összeállt Hibriddel és több másik zenész barátjukkal együtt színpadra állt.

Beat szombaton hajnalban arról írt a Facebook oldalán, hogy kirakták egy budapesti kaszinóból. Azóta nem lehet tudni, mi van a zenésszel, a rosszalló megjegyzéseket mostanra felváltották az aggódó kommentek, és mint kiderült, Beat a tegnap esti fellépését is kihagyta, ami a VIII. kerületi Kesztyűgyár Közösségi Házban volt meghirdetve. A Blikk kereste Hibridet is, ám nem kívánt nyilatkozni társa hogylétéről.

Ahogy azt mi is megírtuk, a Fekete Vonat egykori rapperén szemmel láthatóan komoly nyomokat hagytak az elmúlt időszak megpróbáltatásai.

Beat nemrég Szlovákiában koncertezett, ahol közös fotót készített Bangó Margittal. A közösségi oldalán kiposztolt képe azonban ijedtségre ad okot. “Nagyon le van fogyva, lóg rajta minden, be van esve az arca, és fáradtnak tűnt. Nyilván megviselte az elmúlt időszak, de még sosem láttam ilyennek” – nyilatkozta egy ismerőse, miután meglátta az ominózus fotót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top