nlc.hu
TV-sztárok

Meglopták Beatet

Meglopták Beatet, félmilliós kár érte a Fekete Vonat sztárját

Arra kéri az ismerőseit, ha látják az eltulajdonított dzsekiket, mindenképp szóljanak neki.

Januárban volt a Fekete Vonat Aréna-koncertje, ami után kitört a botrány: kiderült, mivel veszteséges volt a fellépés, elmaradnak a már lekötött előadások, ráadásul Beat és Mohamed Fatima azt állította, nem fizették ki őket az előre megbeszélt összeg szerint. Akkoriban derült ki, hogy Beat jó ideje hajléktalanszállón él, elköltözött a feleségétől.

Fehér Tibor Beat

Fotó: Facebook

„Egy munkásszállón lakom most. Ha tiszta az idő, akkor az emeleti ablakokból rálátni a Papp László Sportarénára… Milyen vicces ez. Vagy szomorú. Nem is tudom, mit érezzek. Lassan három hónapja vagyok itt. Otthon volt egy kis balhé, gondoltam, a koncert előtt nem csinálom ki magam érzelmileg, mert akkor nem tudok rendesen koncentrálni. 23 éve vagyunk házasok, néha elkerülhetetlen egy veszekedés. Szóval október végén eljöttem otthonról, az önkormányzati bérleményünkből” – részletezte korábban, majd elárulta, már több mint 800 ezer forintot kifizetett a szállásra.

Úgy látszik, nem szakadt meg a rossz szériája, hiszen a minap kirabolták – erről a közösségi oldalán posztolt. „Eltűnt 2 kabátom az otthonomból. Szeretném kijelenteni, hogy holnap reggel feljelentést teszek a rendőrségen. És igen… pontosan tudom, ki lopta el!! Ha reggelig nem kerül meg mindkét kabát, mindent elmondok a rendőrségen, amit tudok” – írta a bejegyzésben, továbbá arra kérte ismerőseit, hogy aki bármit tud a két kabátról, jelezze neki, hiszen ezek nagyjából félmillió forintot érnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top