nlc.hu
Sztárok

A Fekete Vonat Beatje munkásszállón lakik

A Fekete Vonat Beatje munkásszállón lakik: „Október végén eljöttem otthonról”

Szomorú vallomást tett a nemrég még égig magasztalt Fekete Vonat sztárja.

Január 7-én került sor a Fekete Vonat nagykoncertjére az Arénában, ám anyagilag buktak a fellépésen, ezért pár nappal később bejelentették, hogy újra feloszlanak és többet nem is állnak össze. L.L. Junior más véleményen volt, mint a társai, de a nézeteltérés okát nem részletezték. Beat most, pár nappal a koncert után nyilatkozott a Borsnak, meglepő dolgokat árult el az életéről.

Fekete Vonat

Fotó: L.L. Junior Facebook-oldala

„Egy munkásszállón lakom most. Ha tiszta az idő, akkor az emeleti ablakokból rálátni a Papp László Sportarénára… Milyen vicces ez. Vagy szomorú. Nem is tudom, mit érezzek. Lassan három hónapja vagyok itt. Otthon volt egy kis balhé, gondoltam a koncert előtt nem csinálom ki magam érzelmileg, mert akkor nem tudok rendesen koncentrálni. 23 éve vagyunk házasok, néha elkerülhetetlen egy veszekedés. Szóval október végén eljöttem otthonról, az önkormányzati bérleményünkből” – mesélte a lapnak a zenész, majd hozzátette, éppen azért volt szüksége a pénzre, mert az elmúlt három hónapban már 800 zer forintot kifizetett a szállásra.

„Jól jött az előleg. Abból azonban ma már nincs semmi. Most azt sem tudom, hogyan fogom a következő napokat kifizetni, és mit fogok enni. Nyilván, ha hazamennék, ehetnék, de én ennél büszkébb ember vagyok” – mondta. Kiderült: ezúttal nem hagy fel a zenéléssel, online koncerteket fog adni, hogy végre a saját dalait, dallamait is hallja a közönség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top