nlc.hu
Szabadidő

Lemondták a Fekete Vonat koncertjeit

Lemondták a Fekete Vonat meghirdetett koncertjeit, többet nem állnak össze a tagok

L.L. Junior jelentette be, hogy nem lesz több fellépés.

Ahogy arról az nlc is beszámolt a minap, veszteséggel zárta az Aréna koncertjét a Fekete Vonat – írta Mohamed Fatima egy követője kérdésére.

„Elvileg 15 nap és kiderül h mit mutatnak a számok de mi a Beattel már a koncert után azt az infót kaptuk, hogy veszteséges volt a koncert és még mi tartozunk a Beattel. (…) A koncert viszont nálam is többet ért mint bármi! Végre megélhettük 20 év emlékét… ️Szóval minden rosszban a jót kell táplálni!” – írta kommentben az énekesnő. Nem sokkal később L.L. Junior a Facebook-oldalán jelentette be, hogy nem lesz több fellépés, a Budapest Parkos koncertet is lemondták.

Fekete Vonat

Fotó: Facebook

„Ez volt az utolsó közös koncertünk, köszönjük nektek! Úgy gondolom, méltó ünneppel zárhattunk le egy zenei korszakot és ezzel ezt a formációt is, igen, mert kikerülhetetlenül csalódást kell okozzak, ugyanis a 2023. május 6-i Budapest Parkba meghirdetett koncertünk nem kerül megrendezésre. Sajnos olyan szinten felbolygatta a saját kis életünket külön-külön, hogy egyszerűen rájöttünk, mégsem tudunk több ilyen nagy koncertet vállalni. Köszönjük a megértést” – számolt be róla a rapper.

Nem sokkal később a Budapest Park hivatalos oldalára is felkerült, hogy náluk kívül álló okok miatt elmarad a várva várt Fekete Vonat koncert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top