nlc.hu
TV-sztárok

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válópere

Kifakadt a válóper kapcsán L.L. Junior: „Döbbenet ez a bosszú, amit át kell éljek!”

Nagyon kiakadt Körtvélyessy Kinga nyilatkozatán a rapper és alaposan beolvasott neki.

Mint arról beszámoltunk, március 8-án elkezdődött L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válóperének a tárgyalása. A rapper annyira felhúzta magát egykori felesége nyilatkozatán, hogy Insta-storyban tajtékzott hosszan, alaposan beolvasva neki.

L.L. Junior,

Keményen letámadta a volt párját L.L. Junior – Forrás: TV2 / Mokka – videó

„Én nem is értem, miért nem a kislányomról beszélünk, akivel csak heti kétszer beszélhetek 10 percre, mintha elítélt lennék. A pénzről pedig egyelőre csak annyit mondok, hogy utazásom napján 11 milliót utaltam el, csak úgy, papír nélkül a hölgynek, és egy csomó pénzt fog alaptalanul még kapni, ami tisztán talált pénz neki, de ő aggódik. Miközben én itt kint dolgozok és édesanyám 67 évesen is dolgozik éppen a Hunyadi piacon. Nem kell aggódni, mert a kislányomnak mindig mindenre meglesz. De az hogy havi 250.000 forintos gyerektartás igénye mellett ő eszközként kezeli Lilit, hogy bosszút álljon az új kapcsolatom miatt, az tényleg felháborító! Egyezzünk meg, Kinga, és zárjuk le azt az egész témát!” – üzente a feleségének L.L. Junior.

L.L.Junior posztja

Forrás: Insta-Story

A rapper azt is megmutatta, hogy egy fehér Range Rover terepjárót ajándékozott Kingának, amikor ő elköltözött a kislányukkal azért, hogy biztonságos körülmények között vihesse a bölcsődébe a gyereküket.

L.L.Junior posztja

Forrás: Insta-story

„Ezt pedig 10 hónappal azután, hogy szétváltunk és elköltöztél, szintén csakúgy adtam neked őszintén, hogy a kislányomat biztonságban vidd bölcsődébe (ami teljesen feleslegesen havi 200.000, mert magánbölcsi)” – írta a fotóhoz a jelenleg – az új szerelmével – Dominikán tartózkodó zenész.

„Végezetül pedig annyit, hogy egyáltalán nem vagyok rossz apuka, akármennyire is állítana be a sajtó így, múlt héten hat verziót küldtünk el Kingának, hogy megkíméljük Lilit és Lacikát a vihartól, ami elkerülhető, meg lehetett volna egyezni. Ő és az ügyvédje a pert választják a megegyezés helyett. Most meg azt olvasom, hogy aggódik a jövője miatt… Csilla, akit két gyerekkel hagytam el (épp Kinga miatt), ugyanúgy tanúsítja majd, milyen apa vagyok, és hogy tűzön-vízen át megyek a gyerekeimért. Döbbenet ez a bosszú, amit át kell éljek! Kedves Kinga, egyezzünk meg és kíméljük meg a gyerekeimet ettől a felesleges cécótól. Légy okos, és lásd be, hogy ezzel így a gyerekeknek ártasz!” – üzente L.L. Junior.

L.L.Junior posztja

Forrás: Insta-story

Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior egyébként két év házasság után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. A most kezdődött válóper során a vagyonmegosztásért harcolnak, 300 millió forintról kell megegyezniük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top