nlc.hu
TV-sztárok

Folytatódik L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válópere

Érdekes fordulat: L.L. Juniorról Hopp Csilla bizonyítja majd a bíróságon, hogy jó apa

Folytatódik Körtvélyessy Kinga és a zenész válópere, amiben meghurcolt exe fogja bizonyítani, hogy Junior mennyire remek apuka.

Szeptemberben folytatódik Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior válópere, ezúttal a bíróság a rokonokat szólítja a tanúk padjára azzal kapcsolatban, hogy a felek mennyire jó szülők. Korábban a házaspár közös felügyeleti jogot kapott a gyerekek kérdésében, ám az akkori határozat ideiglenesen szólt, minden attól függ, hogy a válópert milyen eredménnyel zárják.

L. L. Junior

Fotó: Fotocentral/Trenka Attila

Kinga részéről az édesapjának, Körtvélyessy Zsoltnak, Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művésznek kell bizonyítania, hogy a lánya jó anya. L.L. Junior védelmében pedig két fiának édesanyja, Hopp Csilla érkezik a bíróságra, ami azért érdekes, hiszen kisfiuk tragikus halála után Csilla elég kemény vádakat fogalmazott meg a zenésszel kapcsolatban. Most mégis neki kell arról tanúskodnia, hogy egykori párja jó apa.

A folyamatban lévő perről Junior a TV2-nek mesélt egy exkluzív interjú keretében, ahol elárulta, szeretné rövidre zárni a tárgyalást, mert, ahogy mondta, ez már csak az „idegek játéka”, amibe belefáradt.

„Mi az egyességre törekszünk Kingával. Szeptember 12-én lesz a válóper, ahova be vannak hívva tanúk… Hát attól mentsen mindenkit az Isten! A szüleink be vannak hívva – mesélte a Tényeknek. − Mi ezt a fajta sárdobálást nem szeretnénk, legalábbis én nem. Lehet, hogy a másik oldalon edzetten várják ezt, de szerintem senkinek nem tesz jót, leginkább a gyereknek semmiképp. És ezt érzi a kislány. Ezért is szeretnénk még ebben a hónapban megállapodni, ha a másik fél is hajlandó lesz rá. Idős szüleink vannak, Kinga apukája is most kórházban van… Meg szeretnénk kímélni őket is. Ez jelenleg az idegek játéka, ami folyik egy éve közöttünk a Kingával, és nagyon véges a türelmem és az övé is. A gyerek miatt is ez lenne a legjobb.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top