nlc.hu
Sztárok

L.L. Junior a visszavonulásról

L.L. Junior a visszavonulásról: „Nekem az első a békesség, a nyugalom, és hogy szerelemből tudjak zenélni”

Elmondta, a mai napig szerelemből zenél, de nem szeretné ezt csinálni mindhalálig.

Bár megedzette az élet, L.L. Juniort is megviselte a Fekete Vonat-botrány, ráadásul nem ez az első ügy, ami az elmúlt években nagy port kavar a rapper körül, ugyanis válását szintén sok botrány és kérdőjel övezte. 

L.L. Junior

L.L. Junior a Fókuszban

A Fókusznak adott interjújában őszintén mesél az érzéseiről. „Nem mondanám azt, hogy nem viselt meg ez a botrány, mert mindenkit megviselt körülöttünk, de azért ebben edzettebb vagyok, mint a Fekete Vonat-os társaim. Ugye akit a kisfia halálakor elkezdenek támadni, amikor ott sincs a helyszínen, annál edzettebb férfi vagy annál sérültebb ember nem nagyon lehet.” 

Juniorról pár napja kiderült, Dominikára utazik, ráadásul hosszabb időre, amiből sokan arra következtettek, mindezt abból a pénzből teszi, amit „lenyúlt a Fekete Vonat-koncert bevételéből. A valóság viszont az, hogy nem ez az első utazása a karibi országba, ahol egyébként dolgozni fog. Egy bérelt hajón adnak majd elő magyar slágereket egy bachata zenekarral turistáknak.

A 42 éves zenész tavaly év végén bejelentette, nem vállal több klubkoncertet, a jövőben inkább kevesebb, de élőzenekaros fellépéseket szeretne. Nem mindenáron és nem mindhalálig szeretne zenélni, ám úgy gondolja, hogy visszavonulásáig még van pár aktív éve. 

42 éves vagyok, minden klubom telt házas, ahová megyek, úgyhogy ez nagyon jó érzés. De a gerincem, a testem és a fizikumom már nem bírja ezt az utazást. Mindig szerelem lesz a zene, csak láttam Bódi Guszti szívinfarktusát, Aradszky Laci is itt van előttem, ahogy két koncert között aludt egy kicsit, megpihent gyönyörűszépen. Én nem így szeretnék elköltözni, hanem akkor a családommal, nyugodtan. Azt gondolom, 50 éves korom után már nem fogok zenélni. De addig még van egy nyolcasom, egy aktív hármasom biztos. Nekem ez az első: a békesség, a nyugalom, és hogy szerelemből szeretek zenélni ilyen jókedvűen, és semmiképpen nem a pénzért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top