nlc.hu
Aktuális

Szakított L.L. Junior és Dárdai Blanka

L.L. Junior nyilvános üzenete Dárdai Blankához: „Remélem, megkapod a 4-5 millió forintot”

Úgy néz ki, most tényleg véglegesen szakítottak.

L.L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolata mindig is távol állt a zökkenőmentestől. A rapper és a 18 évvel fiatalabb énekesnő majdnem egy évig alkottak egy párt, azonban ez idő alatt nem egyszer szakítottak. A legelső év elején volt, amikor Junior Dominikára utazott több hétre, később viszont követte őt Blanka. Hazajövetelüket egy újabb szünet követte, majd a békülés. 

Dárdai Blanka és L.L. Junior

Fotó: Trenka Attila

Pár hete megint a mosolyszünet ideje jött el, amikor a rajongók kiszúrták, mind a ketten kikövették egymást a közösségi oldalakon, ráadásul Blanka a közös képeket is törölte. Ugyan Juniornál még megtalálhatóak voltak a szerelmes fotók, a lány a megjelölést is leszedte róluk. 

Most maga Junior tett pontot az ügy végére és 24 óráig elérhető Instagram-történetében üzent a fiatal énekesnőnek. „Neked meg sok boldogságot kívánok és köszönök mindent! És csak remélni tudom, hogy a jövőben a többi csöves közvetítő nélkül élsz majd meg, és a havi 2 millióból tényleg megkapod a négyet vagy inkább ötöt” – írta a rapper a közös fotóhoz. Hogy ez valóban szakítás-e vagy csak egy odaszúrás, a jövőben úgyis kiderül. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top