nlc.hu
Sztárok

Szakított L.L. Junior és Dárdai Blanka?

Már megint mosolyszünet van L.L. Junior és Dárdai Blanka között

Reméljük, ezúttal sem tart sokáig.

L.L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolata távol áll a zökkenőmentestől. A rapper és a 18 évvel fiatalabb énekesnő lassan egy éve alkotnak egy párt, azonban ez idő alatt nem egyszer szakítottak. A legelső év elején volt, amikor Junior Dominikára utazott több hétre, később viszont követte őt Blanka. Hazajövetelüket egy újabb szünet követte, majd a békülés

L.L. Junior és Dárdai Blanka

Fotó: Trenka Attila

A rajongók már nehezen tartják számon, hányszor is szakítottak és békültek ki, de erről maga az énekesnő is beszélt pár hete Instagram-oldalán. „Ebben az egy évben 10 évet öregedtem/értem… voltak benne meredekebb részek is. Teljesen igaz, hogy viharos a kapcsolatunk. Az ő szerelme ilyen. Rengeteg külön töltött idő volt ebben az egy évben, és sok sok átlagos, meleg, otthonos hétköznap 6 órás keléssel, uzsicsomagolással, bújós, édes percekkel. Azért nem beszélek se az általa nevezett »mosolyszünetekről«, se boldog pillanatokról sokat, mert ennek a történetnek sok szereplője van, köztük gyerekek, őket tisztelni kell. Rengeteget tanultam/tanulok ettől az embertől, ebből a kapcsolatból.

Most úgy néz ki, ismét a mosolyszünet ideje jött el, ugyanis a rajongók kiszúrták, mind a ketten kikövették egymást a közösségi oldalakon, ráadásul Blanka a közös képeket is törölte. Ugyan Juniornál még megtalálhatóak a szerelmes fotók, a lány a megjelölést is leszedte róluk. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top