nlc.hu
Sztárok

Felelőtlenül száguldozó magyar celebek az utakon

Nem csak Jolly száguldozott: celebek, akik bajba kerültek az utakon

Reméljük, mindegyikük tanult a büntetésből és máskor jobban odafigyelnek a sebességkorlátozásra.

Jolly egy felelőtlen poszttal buktatta le magát: egy fellépés után 177 km/h-val száguldozott az autópályán, amiért bizony jó nagy büntetés jár. A mulatós zenész a párjával, Szuperák Barbarával ült az autóban, és bár csak azt akarta megmutatni, milyen gyönyörű a kocsija műszerfala, a szemfüles rajongók azt is kiszúrták, hogy gyorshajtott. 

Nem ő azonban az egyetlen, aki túllépte a megengedett sebességet az utakon: nem tudjuk, hogy Jolly kapott-e bírságot érte, de az biztos, hogy a következő felsorolásban szereplő hírességek jól megjárták. 

Szoboszlai Dominik

Szoboszlai Dominik

Szoboszlai Dominik (Fotó: Getty Images)

A világsztár sportoló gyorshajtás miatt kapott büntetést, miután bemérték az angliai M56-os autópályán, Cheshire közelében – írta meg elsőként a hvg.hu. Igaz, a hír csak a hetekben látott napvilágot, ez már egy viszonylag régi történet: szeptember 22-én, éjjel mérték be az autópályán, amint a Bentley-jével túllépte a 70 mérföld/órás (112 kilométer/órás) sebességkorlátozást. A büntetésről Szoboszlai Dominik is csak a hónap elején értesült, az összeg pedig 3610 font, ami több mint másfél millió forint. 

G.w.M és L.L. Junior

GwM és L.L. Junior

GwM és L.L. Junior (Fotó: Facebook)

Augusztus végén tett közzé egy videót Instagram-oldalán L.L. Junior, melyen az látszik, hogy a Petőfi hídon Buda irányából Pest felé haladt, amikor megjelent mellette egy másik autó, amiben úgy tűnt, mintha G.w.M ülne. „Ezek a BMW-sek, gyerekek! 130-cal, döbbenet! Ki ez?” – mondta a zenész, aki állítólag a felvétel tanúsága szerint 100 km/h-val hajtott át a hídon. Hamar kiderült, a felvételt nemcsak a sajtó kapta fel, hanem a rendőrséghez is eljutott, így az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság hivatalból indított eljárást, melynek keretében vizsgálták a videó tartalmát. L.L. Junior végül 9 büntetőpontot és 110 ezres bírságot kapott, G.w.M-re pedig 6 büntetőpontot és 90 ezer forint bírságot szabtak ki. 

Szulák Andrea

Szulák Andrea

Szulák Andrea (Fotó: Instagram)

A színésznő körültekintő, jó sofőrnek tartja magát, ám vele is előfordult, hogy túllépte a megengedett sebességkorlátozást. Tette nem maradt büntetlenül, hiszen belefutott egy trafipaxba az M7-es autópályán, így büntetéssel kellett szembenéznie. „Jó pár évvel ezelőtt egy fellépésre siettem. A sztrádán picit többel mentem a kelleténél, le is intettek a rendőrök. Elismertem a gyorshajtást, de nem volt nálam készpénz, így a helyszíni bírságot nem tudtam kifizetni” – mesélte korábban a Blikknek. Hozzátette, a rendőr felismerte, de természetesen nem engedte el a büntetést, Szulák Andrea azonban adott neki egy CD-t, amiért nagyon hálás volt.

Kárpáti Rebeka párja, Lénárd András

Az üzletember és a színésznő kapcsolata egy ideje már nyilvános, azonban részleteket egyikük sem árult el a szerelemről. Pár héttel azonban nem ezzel, hanem egy másik üggyel került be a hírekbe a Csíki Sör tulajdonosa. Lénárd András január 7-én a bukaresti rendszámú Bentley-jével 100 helyett 162 kilométer per órás sebességgel száguldott az Arad megyei Nagylak közelében az autópályán. Ez a vétség 3300 lejes (átszámítva mintegy 250 ezer forintos) büntetéssel és Lénárd jogosítványának 90 napos bevonásával járt – írta meg a Magyar Nemzet.

A portál úgy tudja, az erdélyi vállalkozó nem nyugodott bele a büntetésbe, és ügyvédjével fellebbezett, arra hivatkozva, hogy ő magyar állampolgár, aki diplomata útlevéllel is rendelkezik, és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter megbízottja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top