nlc.hu
Sztárok

Ő Kárpáti Rebeka párja

17 évvel idősebb, neves üzletembert szeret Kárpáti Rebeka

Az exszépségkirálynő apja, R. Kárpáti Péter színész is nagyon kedveli a lánya választottját.

Több mint egy éve már, hogy Kárpáti Rebekára ismét rátalált a szerelem. A Blikk most megtudta, hogy a 28 éves, egykori szépségkirálynő párja a nála 17 évvel idősebb, sikeres erdélyi üzletember, Lénárd András, aki többek között a Tiltott Csíki Sör tulajdonosa.

Kárpáti Rebeka

Nála jóval idősebb, sikeres üzletember Kárpáti Rebeka párja – Fotó: @rebekarpati / Instagram

A bulvárlap úgy értesült, Rebeka és András kapcsolata igazán harmonikus. “Kétlaki életet folytatnak. Budapesten is van egy bázisuk, főként itt tartózkodnak, de Erdélybe is szinte minden hónapban ellátogatnak, hiszen Andrásnak kint él a családja, a gyermeke, illetve az üzleti érdekeltségei zöme is oda köti” – árulta el egy ismerősük, aki arról is mesélt, hogy egyáltalán nem okoz gondot közöttük a nagy korkülönbség. 

Mint a Blikk megjegyzi, Lénárd Andrásnak korábban egy 20 évvel idősebb amerikai felesége volt, elváltak, de jóban maradtak. Az üzletember imádja az életet és a szép nőket: korábban Osvárt Andrea színésznő is a párja volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top