nlc.hu
Sztárok
Válságban Kárpáti Rebekáék kapcsolata

Válságba került Kárpáti Rebeka és 17 évvel idősebb, milliárdos párja kapcsolata

Szeretné visszahódítani a modellt a Tiltott Csíki Sör tulajdonosa.

Válságba került Kárpáti Rebeka és 17 évvel idősebb párja, a milliárdos üzletember, Lénárd András kapcsolata – tudta meg a Blikk. Bár nemrég még a közelgő esküvőjüket tervezgették, a modell egy ideje már az eljegyzési gyűrűt sem hordja az ujján.

Komoly hullámvölgyben Kárpáti Rebeka és Lénárd András kapcsolata - Fotók: b: Sajtószoba // j: Fotó: MTI / Veres Nándor

Komoly hullámvölgyben Kárpáti Rebeka és Lénárd András kapcsolata – Fotók: b: Sajtószoba // j: Fotó: MTI / Veres Nándor

A Tiltott Csíki Sör tulajdonosa – aki legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy 162-vel repesztett az autópályán – most hatalmas virágcsokrokkal és ajándékokkal bombázza a menyasszonyát, mert szeretné visszahódítani.

A bulvárlap úgy értesült, hogy eddig nagyon boldog és kiegyensúlyozott volt a szerelmesek kapcsolata, az eljegyzés után is a fellegekben jártak, és már tervezgették az esküvőt. Az utóbbi pár hétben azonban valami probléma adódott kettőjük között, ami a kapcsolatuk végét is jelentheti. “Komoly dologról lehet szó, ha Rebeka a gyűrűt is levette” – mesélte a Blikknek az informátor.

Az erdélyi vállalkozó amúgy több mint két éve van együtt Kárpáti Rebekával. Lénárd András a munkája miatt meglehetősen sok időt tölt Erdélyben, ahová kedvese, a 29 éves, egykori szépségkirálynő is rendszeresen elkísérte. „Nagyon sokat megyünk ki Erdélybe, és nekem ott van az az idő, ami kicsit olyan befelé fordulósabb: gombászunk az erdőben, sütögetünk, beszélgetünk… Amikor nem kell úgy semmit, direktben csinálni, hanem egy picit magunk vagyunk, és elszakadunk ettől a ‘Budapest, főváros, forgatunk, biznisz’. Akkor azt teljesen ki tudjuk zárni, és ezek nagyon-nagyon feltöltenek, és nagyon jó. Nagyon-nagyon jó hatással van rám, én azt gondolom, és nagyon-nagyon szeretek ebben a kétlaki életben lenni” – mesélte korábban a párkapcsolatukról Kárpáti Rebeka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top