nlc.hu
Család

Kárpáti Rebeka megerősítette a lánykérés hírét

Kárpáti Rebeka nem titkolja tovább: valóban megkérte a kezét szerelme, Lénárd András

Azt is elárulta, milyen esküvőt szeretne.

Év elején keltek szárnyra a pletykák, miszerint Kárpáti Rebekát eljegyezhette a nála 17 évvel idősebb sikeres erdélyi üzletember, Lénárd András. Rebeka követői szúrták ki egyik 24 óráig elérhető Instagram-történetében, hogy egy hatalmas gyűrű csillogott az ujján. Ugyan a hírt nem erősítette meg az egykori szépségkirálynő, sokan már akkor tényként kezelték. 

Kárpáti Rebeka

Fotó: Schumy Csaba

Pedig még Rebeka édesapja, R. Kárpáti Péter is úgy tett, mintha semmiről sem tudna. „Nem tudok semmit. Hallottam a gyűrűről, de hogy az eljegyzési volna… Lehet, hogy megkérték a lányom kezét? Rebeka nekem még nem szólt erről. Én magam is kíváncsian várom a fejleményeket” – nyilatkozta a színész. 

Most viszont végre megtörte a csendet Rebeka és elárulta: valóban megkérték a kezét, de a lánykérés részleteit szeretné megtartani magának. A színésznő azt viszont elmesélte, milyen esküvőre vágyik, vagyis éppen nem vágyik. 

Igazából baromi hálás vagyok, mert boldog vagyok, szerelmes vagyok, jó helyen vagyok, nagyon hálás vagyok minden embernek tényleg, aki körülvesz. Nagyon sok esetben mostanában azt látom, hogy elviszi a fókuszt a külcsín az esküvő kapcsán. Hogy minden legyen tökéletes, a dekor, a ruha meg minden, csak pont a lényeg mondjuk nem oké, vagy nem nem százszázalékos. Úgyhogy én nem álmodok ilyen nagyon nagy, hatalmas, habcsókos esküvőről

– jelentette ki Rebeka a Tények Plusz kameráinak. Ahogy pedig arról korábban az nlc-nek is mesélt, elképesztően vágyik már babára, és ha választhatna, akkor egy kislányt szeretne. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top