nlc.hu
Család

Frohner Ferenc elhagyná a jelzőt

Frohner Ferenc elhagyná a ’Kárpáti Rebeka volt pasija’ címkét

A saját nevén szeretne érvényesülni.

Frohner Ferenc A Konyhafőnökben tűnt fel legutóbb és annyira jól szerepelt, hogy még kötényt is kapott, így a továbbiakban is megmérettetheti magát. Mindezt azok után, hogy a Nyerő Páros után – ahol még Kárpáti Rebekával szerepelt – elnevezték Tortás Fecónak. Elmondása szerint ezt a jelzőt szerette volna elhagyni, ám emellett más célja is volt. Nem szeretne többet a modell exeként feltűnni, arra vágyik, hogy a szakmáján kívül is a saját nevén szerepeljen.

Frohner Ferenc

Fotó: RTL Magyarország

„Olvastam én is, hogy ’Kárpáti Rebeka volt pasija Tóth Andival’… Barátok vagyunk, évek óta én készítem a frizuráját, és egy videóklipet forgatott éppen, ahol együtt dolgoztunk. Egyébként nem bántam meg, hogy szerepeltem a Nyerő Párosban, jó kaland volt, sok barátom lett. De amióta külön mentünk, szeretném elhagyni a ’Kárpáti Rebeka volt pasija’ címkét. Tudom, hogy azzal a műsorral ezt vállaltam, de azt is, hogy előbb vagy utóbb ’csak’ Frohner Fecó leszek” – mondta a Story magazinnak Fecó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top