nlc.hu
Sztárok

A Konyhafőnök: Frohner Fecó kiesett, de mégsem

Drámai fordulat A Konyhafőnökben: a kiesett Frohner Fecót a kulisszák mögül hívta vissza Rácz Jenő

A sztárfodrász alig várja a következő főzést, hogy bizonyíthasson Jenő séfnek.

A Konyhafőnök csütörtöki adásában fordulóponthoz érkezett a gasztro reality: kezdetét vette a kötényosztás, a versenyzők a farmer- vagy éppen sárga kötényüket kékre vagy pirosra cserélhették, ha a Michelin-csillagos séfek továbbra is láttak bennük fantáziát.

Frohner Fecó

Frohner Fecó A Konyhafőnökben (Fotó: Sajtóklub)

Bár a séfek úgy érezték, Frohner Fecónak nincs helye a versenyben, miután a versenyző kilépett az ajtón, Rácz Jenő meggondolta magát és utána rohant. Lehet, hogy végül mégiscsak valóra válhat a sztárfodrász álma.

„Ez most valahogy nem esett nekem jól. Látom benne a szenvedélyt. Visszahívom” – mondta Jenő séf a zsűritársainak, majd a kiesett versenyző után sietett és visszahívta. „Kapsz egy kötényt, mert látom a fejlődést. Pörögsz, és szerintem ha az én csapatomba mindenki ennyire pörgős, akkor simán lemossuk a kékeket” – mondta neki a sztárséf, majd Fecó nyakába akasztotta a piros kötényt. 

Frohner Fecó

Frohner Fecó végül mégis kapott kötényt (Fotó: Sajtóklub)

„Elképesztően magam alatt voltam, hogy lemondhatok mindenről, amit elterveztem, és akkor volt egy ilyen pálfordulat. Végre meglátta bennem valaki a lehetőséget. Elképesztően boldog voltam. (…) Számomra azt szimbolizálja, hogy megéri küzdeni, megéri hajtani a céljaidért, az álmaidért. Alig várom már a következő főzésemet, hogy bebizonyítsam Jenő séfnek, hogy tényleg jól döntött azzal, hogy engem választott” – nyilatkozta a kamerák előtt a továbbra is versenyben lévő Frohner Fecó.

Olvass még A Konyhafőnökről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top