nlc.hu
Sztárok

Ilyen Kárpáti Rebeka élete a szakítás óta

Kárpáti Rebeka állítja, csak jó történt vele, mióta szakított

Bevonzotta a pozitív érzéseit és talpra tudott állni, egyedül is.

Bár a tavalyi év végén zátonyra futott sokat ígérő párkapcsolata, Kárpáti Rebeka hihetetlen lendülettel kezdte 2022-őt. A modell belevetette magát az életbe: táncolni jár, új hobbikat próbál ki és gőzerővel dolgozik a vállalkozásán – számolt be a Tények Plusz.

Kárpáti Rebeka,

Kárpáti Rebeka nem esett depresszióba a szakítást követően – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Nem gondoltam volna, hogy ekkora energiával fogok belevágni 2022-be. (…) Rengeteget járok mostanában szabadulószobába, elkezdtem táncolni egy nagyon jó kis latin táncot, egyre nagyobb hangsúlyt fektetek az önismeretre, a meditációra” – vallotta be.

Elmondása szerint annyira megjött az energiája, hogy bevonzza a lehetőségeket. A sikeres modell a szakítás ellenére nem tagadja, átment azért a gyász folyamatán. “Ez nem egy rövid gyászfolyamat volt, pont az ellenkezője volt” – árulta el Kárpáti Rebeka, aki immár várja azt a férfit, akivel egy irányba tudnak menni, és az sem baj, ha ez a férfi nem a sztárok világából érkezik majd. “Egy civil valakit szeretnék, aki önmagam miatt szeret, és kiegészítjük egymást” – fűzte hozzá.

Olvass még Kárpáti Rebekáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top