nlc.hu
Sztárok

A Konyhafőnök: továbbjutott Frohner Fecó

Továbbjutott A Konyhafőnökben Kárpáti Rebeka exe, Frohner Fecó: „Fel kell pofozni magam, hogy tényleg itt vagyok”

Kárpáti Rebeka exe is elindult A Konyhafőnök 9. évadában. Frohner Fecó ugyanis ki akarja köszörülni a csorbát, ami a gasztrotudásán esett a Nyerő Páros emlékezetes tortajelenete miatt. „Tizenkét évig küzdöttem azért, hogy fodrászként ismerjenek, de amikor beszállok a taxiba és úgy köszöntenek, hogy a »tortás Feri«, az nem annyira jó a renomémnak”indokolta a megmérettetés előtt.

Frohner Fecó

Frohner Fecó reméli, a Konyhafőnökös szereplése után már nem fogják „tortás Fecónak” hívni (Fotó: Sajtóklub)

A Konyhafőnök Válogatójára is egy tortával készült a sztárfodrász. A zsűrinek elárulta, az étele a szexualitást szimbolizálja, amihez egy pikáns titkot is elárult: „Van egy barát barátnőm, akinek minden évben a születésnapján sztriptízelek. Ilyenkor nem veszek fel semmit”.

Sztorija hallatán Fördős Zé teljesen kétségbeesett attól, hogy esetleg Fecó A Konyhafőnök stúdiójában is ledobja a textilt.

Ezt tálalta a zsűri elé a sztárfodrász:

Frohner Fecó étele

Fecó még rajzolt is a tálaláshoz – Forrás: A Konyhafőnök – videó

Frohner Fecó étele

A torta közelről (Forrás: A Konyhafőnök – videó)

Mindenesetre „tortás Fecó” fogása nagyon bejött a zsűrinek, így köténnyel a nyakában hagyhatta el a stúdiót. „Elképesztően boldog vagyok. Rengeteget küzdöttem, hogy megkapjam a kötényt, ráadásul 3 igennel. Különböző aspektusból nézték meg az ételemet, mindenkinek más tetszett. Díjazták ezt az egész összképet, azt érzem, meg ez kicsit a személyiségemnek is szólt, azt láttam. (…) Összeszorult mindenem, amikor eléjük álltam, mert nagyon izgultam. (…) Fel kell pofozni magam, hogy tényleg itt vagyok. Nem hiszem el” – vallotta be a sikeres Válogató-szereplés után.

„Kőkeményen kell küzdenem és gyakorolnom mostantól is. (…) Úgy érzem, bármeddig is jutok, a végén mondhatjuk azt, hogy most már tudok főzni” – nyilatkozta.

Olvass még A Konyhafőnökről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top