nlc.hu
Sztárok

VV Zsuzsu A Konyhafőnökben

VV Zsuzsu másodszor is jelentkezett A Konyhafőnökbe, szerinte „sosem késő feladni”

Érdekes gondolatok az első női VV-győztestől.

Hamarosan indul A Konyhafőnök új évada, ahol többek között VV Zsuzsu is kipróbálta magát. Nem ez az első szereplése a gasztrorealityben, hiszen tavaly is ott volt az előválogatón. Akkor kudarcot vallott, nem úgy sikerült az étele, ahogy eltervezte.

VV Zsuzsu

Fotó: RTL

„Azt gondolom, hogy akik bántanak azért, hogy nem tudok főzni, azok jöjjenek ide, jelentkezzenek, csinálják meg ugyanezt az utat. Csak ennyit tudok mondani, és nem érdekel, hogy ki mit gondol. (…) Tudok főzni, viszont most azt érzem, hogy ezt az egészet elengedtem” – mondta akkoriban a VV9 győztese. 

Most is szerencsét próbált, ezúttal már tapasztalt versenyzőként.

„Az előző nekifutásból sikerült inspirációt és tapasztalatot gyűjtenem, ezért ugrok neki újra – kezdte Zsuzsu. – Sosem késő feladni egy embernek, mindig van lehetőség, akármikor összejöhet. Bárki csapatába szívesen kerülnék, mert mindenki nagyon tehetséges.” 

Az előző ételkreációjára kapott egy igent, méghozzá Sárközi Ákostól, aki annyit mondott neki, hogy ne hagyja abba a főzést. Zsuzsu megfogadta a tanácsát, hamarosan pedig kiderül, most mit tett le az asztalra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top