nlc.hu
Sztárok

Kárpáti Rebeka a magánéletéről nyilatkozott

Kárpáti Rebeka: „Már vágyom családra, nagyon szeretnék kisbabát”

Rebeka állítja, nagyon jó éve volt úgy, hogy kicsit háttérbe vonult.

Kárpáti Rebeka az elmúlt időszakban is keményen dolgozott azért, hogy elérje a céljait, mindezt úgy, hogy a nyilvánosságtól kicsit visszavonult. Az élete azonban most kiegyensúlyozott, és nemcsak a külső, de a belső egészségére is odafigyel, amiről a Seven Sekina sajtótájékoztatóján mesélt. „Fogyasztok különböző étrendkiegészítőket, reggel, amikor felkelek, beveszem a kis kollagénemet, szóval most ilyen szempontból egy nagyon jó hullámban találkoztam a gyöngyporral, amit valószínűleg bevezetek a mindennapjaimba.

Kárpáti Rebeka

Kárpáti Rebeka (Fotó: Trenka Attila)

Pár napja nagy hírről számolt be Rebeka, ugyanis sikerült egy belvárosi üzlethelyiséget bérelnie, amelyben végre nem csak online vásárolhatnak az emberek a saját márkás ruhakollekciójából. „Amikor a Covid jött, elmaradtak műsorvezetői munkáim, forgatások és otthon ültem, hogy mi a fene legyen. Ekkor elővettem egy gyerekkori ötletemet és éreztem, itt az ideje megvalósítani. Álmomban nem gondoltam volna, hogy idáig jutok, miközben onnan indult, hogy a Nagymező utcai kislakásunkban pakoltam reggeltől délig, amíg nem jött a futárszolgálat. Besegített egy barátnőm, lett egy asszisztensem, majd alkalmazottak, szépen lassan, lépésről lépésre építkeztünk. Márciusra tervezzük a nyitást, nagyon izgatott vagyok. Sokszor azt érzem, nagyobb a kabát, de rájöttem, hogy az életben mindig azok a helyzetek motiváltak vagy hozták ki belőlem a legjobbat, amikor nagy volt a feladat és meg kellett ugrani.”

Rebeka azt is elmondta, miért döntött úgy, hogy visszavonul egy időre a nyilvánosság elől. „Azt éreztem, hogy telítődtem, mert az életem nagy része abból állt: hogy nézek ki, fotóznak, videóznak, mosolyogsz-e, hogyan kell megjelenni, megfelelni a külvilágnak, a folyamatos tartalomgyártás, fenntartani a követők érdeklődését. Ebből elegem lett, megcsömörlöttem. Édesapánk révén nekem és a testvéremnek megszokott volt, hogy a média foglalkozott a magánéletével, sokszor a tudomása nélkül is. Ebbe beleszülettünk, és nálam sincs másképp, hiszen ha az ember rákeres a nevemre, akkor megtalálja a párkapcsolataimat, a magánéletem adott pontjait. Ebből tanulva, úgy éreztem, vissza kell vennem. Ez nem azt jelenti, hogy bármit titkolnék, csak most háttérbe húzódtam kicsit. Vannak az életemnek olyan részei, ahova már nem szeretnék beengedni kíváncsiskodó szemeket vagy negatív energiát. Pozitívnak bizonyult a döntésem, mert az elmúlt évem nagyon jó volt, jól érzem magam.”

Az influenszerre egy éve talált rá a szerelem, ám kapcsolata pont az a szegmense az életének, melyet egyáltalán nem tesz ki a kirakatba. Azt azonban elárulta, még mindig nagy a szerelem közte és kedvese között. „Velünk nincsen semmi újdonság, azóta is együtt vagyunk, boldogok vagyunk. Sokat utazgatunk, sok időt töltünk a természetben. Kiegyensúlyozottak vagyunk, összeköltöztünk és hosszútávra tervezünk. Többször beszéltem róla, hogy már nagyon vágyom családra. Nagyon szeretnék egy kisbabát, de semmit nem szeretnék siettetni, majd, amikor jönnie kell.”

Kárpáti Rebeka

Fotó: Trenka Attila

Rebeka azt is hozzátette, az életéből adódóan teljesen nem tudná megóvni a családját a nyilvánosságtól, de egyelőre úgy tudja elképzelni, ha egyszer gyermekei lesznek, azokat sosem fogja címlapon mutogatni vagy „haknizni” velük. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top