nlc.hu
Sztárok

Ezért vonult vissza Kárpáti Rebeka

„Túl sok a bullshit és kezdek telítődni” – Kárpáti Rebeka nem szeretne már szerepelni

Betelt nála a pohár.

Kárpáti Rebeka az elmúlt időszakban egyre kevesebbet osztott meg magáról a közösségimédia-felületein, és a tévében sem szerepel. El is árulta, miért döntött így. 

Kárpáti Rebeka

Kárpáti Rebeka (Fotó: Zsigmond László / nlc)

Rebeka és korábbi párja, Frohner Ferenc tavaly novemberben szakítottak. Pár hónappal ezelőtt viszont kiderült, az influenszer ismét szerelembe esett. Ezt a kapcsolatot viszont óvja a nyilvánosság elől, nem szeretné megmutatni párját. Legutóbb az Instagram-történetében indított kérdezz-felelekben több dologra is választ adott követőinek. Például arra, hogy miért vonult vissza.

„Egy kicsit demotivált vagyok az utóbbi pár hónapban a munka terén. Valahogy elfogyott az energiám, az ambícióm a social mediás tartalomgyártás, az itteni és az egyéb médiabeli »láthatóságom« kapcsán. Nem szeretnék már az előtérben lenni, szerepelni. A háttérben azon dolgozom, hogy minél előbb kialakítsak egy olyan életformát, ami nem feltétlenül függ össze szorosan ezzel – írta, majd hozzátette: – Túl sok a bullshit és kezdek telítődni. Lehet, csak azért vagyok ilyen, mert három éve nem voltam a szokásos egyedül lelépek a világ elől tripjeimen. Meglátjuk. De amúgy érdekes, hogy mostanában nagyon sok emberrel találkoztam, aki pont ugyanezt érzi.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top