nlc.hu
TV-sztárok

Nem akar bujkálni Kárpáti Rebeka

„Ezt a szerelmet nagyon óvom” – új kapcsolatáról nyilatkozott Kárpáti Rebeka

Már közös képet is posztolt.

Kárpáti Rebeka és korábbi kedvese, Frohner Ferenc két év után, tavaly ősszel pontot tettek kapcsolatuk végére. A pár békésen vált külön, azt mondták, egyszerűen elsétáltak egymás mellett. 

Kárpáti Rebeka

Kárpáti Rebeka (Fotó: Instagram)

Nem sokkal később az influenszer azt mondta, a szakítás óta csupa jó dolog történt vele, a hónap elején pedig már azt is felvállalta, hogy ismét rátalált a szerelem. Ugyan kedveséről nem lehet sokat tudni, hiszen Rebeka egy olyan képet osztott meg a közösségi oldalán, melyen egyikük sem látszik, a rajongók viszont annyit már kiderítettek, hogy a férfit Balázsnak hívják, és nem szakmabeli, civil foglalkozása van.

Most viszont pár szóban a Story magazinnak nyilatkozott Rebeka az új kapcsolatáról. „Nem szeretnék bujkálni, titkolózni, de tanultam a korábbi kapcsolataim buktatóiból. Emiatt ezt a szerelmet nagyon óvom a kíváncsi szemektől és a médiától” – mondta sejtelmesen a modell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top