nlc.hu
Család

R. Kárpáti Péter lánya eljegyzéséről

R. Kárpáti Péter: „Megkérték a lányom kezét?”

A színész értetlenül áll a hírek előtt.

Másfél hete mindenki arról csámcsog, vajon Kárpáti Rebekát valóban eljegyezte-e a nála 17 évvel idősebb sikeres erdélyi üzletember, Lénárd András

Kárpáti Rebeka, R. Kárpáti Péter

Fotó: Birton Szabolcs

Habár egy ideje már tudni lehet, hogy az egykori szépségkirálynő szíve foglalt, jó ideig óvta magánéletét a nyilvánosság elől és először tavaly decemberben mutatott közös képet kedvesével, a Tiltott Csíki Sör tulajdonosával. Ezt követően egy Instagram-történetében a rajongói azonnal kiszúrták, hogy egy csodálatos gyűrű csillog Rebeka ujján, amiről úgy vélték, talán eljegyzési ajándék lehet a párjától. A Story magazin megkereste a 28 éves Rebeka édesapját, R. Kárpáti Pétert, akinek fogalma sincs eljegyzésről. 

Nem tudok semmit. Hallottam a gyűrűről, de hogy az eljegyzési volna… Lehet, hogy megkérték a lányom kezét? Rebeka nekem még nem szólt erről. Én magam is kíváncsian várom a fejleményeket” – fogalmazott a magazinnak a Barátok közt egykori sztárja. Valljuk be őszintén, ha történt volna eljegyzés, arról minden bizonnyal tudna az örömapa. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top