nlc.hu
Sztárok

Kárpáti Rebeka a kapcsolatáról

Kárpáti Rebeka először mesélt 17 évvel idősebb szerelméről

Párja mellett lel nyugalomra Rebeka.

Több mint egy éve már, hogy Kárpáti Rebekára ismét rátalált a szerelem. Két hónappal ezelőtt pedig az is kiderült, hogy a 28 éves, egykori szépségkirálynő párja a nála 17 évvel idősebb, sikeres erdélyi üzletember, Lénárd András, aki többek között a Tiltott Csíki Sör tulajdonosa.

Kárpáti Rebeka

Fotó: Trenka Attila

A hírek akkor úgy szóltak, hogy Rebeka és András kapcsolata igazán harmonikus. Kétlaki életet folytatnak. Budapesten is van egy bázisuk, főként itt tartózkodnak, de Erdélybe is szinte minden hónapban ellátogatnak, hiszen Andrásnak kint él a családja, a gyermeke, illetve az üzleti érdekeltségei zöme is oda köti. Ezt a minap a Tények Plusznak is megerősítette az egykori szépségkirálynő, aki arról mesélt, a pörgős hétköznapok után kedvese mellett lel nyugalomra. 

Az az igazság, hogy annyira nem szoktam mostanában pihenni, viszont ami nagy szerencsém, hogy nagyon sokat megyünk ki Erdélybe, és nekem ott van az az idő, ami kicsit olyan befelé fordulósabb: gombászunk az erdőben, sütögetünk, beszélgetünk… Amikor nem kell úgy semmit, direktben csinálni, hanem egy picit magunk vagyunk, és elszakadunk a ‘Budapest, főváros, forgatunk, biznisz’-től. Akkor azt teljesen ki tudjuk zárni, és ezek nagyon nagyon feltöltenek, és nagyon jó. Nagyon-nagyon jó hatással van rám, én azt gondolom, és nagyon-nagyon szeretek ebben a kétlaki életben lenni” – fogalmazott Rebeka, majd azt is hozzátette, párja természetesen sokszor vele tart Budapestre. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top