nlc.hu
Sztárok
Visszavonták Lénárd András diplomata-útlevelét

Nagyon megjárta Kárpáti Rebeka 17 évvel idősebb, milliárdos párja

A Csíki Sör tulajdonosa mostantól erre már nem jogosult.

Mint arról korábban beszámoltunk, Kárpáti Rebeka 17 évvel idősebb milliárdos párja, Lénárd András, a Csíki Sör tulajdonosa január 7-én a bukaresti rendszámú Bentley-jével 100 helyett 162 kilométer per órás sebességgel száguldott az Arad megyei Nagylak közelében az autópályán. Ez a vétség 3300 lejes (átszámítva mintegy 250 ezer forintos) büntetéssel és Lénárd jogosítványának 90 napos bevonásával járt. A 46 éves erdélyi vállalkozó azonban nem nyugodott bele a büntetésbe: ügyvédjével fellebbezett, arra hivatkozva, hogy ő magyar állampolgár, aki diplomata-útlevéllel is rendelkezik, és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter megbízottja.

Szijjártó Péter azonban visszavonta Lénárd diplomata-útlevelét, miután Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció képviselője kérdőre vonta a külügyminisztériumot, vajon miért állítottak ki ilyet az üzletember nevére – számolt be a hvg.hu. „Ő a kormány sördiplomatája esetleg?” – fogalmazott írásbeli kérdésében a DK politikusa.

Lénárd András

Lénárd András az Igazi Csíki Sört gyártó csíkszentsimoni sörfőzdében tartott sajtótájékoztatón 2017. március 24-én (Fotó: MTI / Veres Nándor)

A milliárdos vállalkozó amúgy több mint egy éve van együtt Kárpáti Rebekával. Lénárd András a munkája miatt meglehetősen sok időt tölt Erdélyben, ahová kedvese, a 28 éves, egykori szépségkirálynő is örömmel követi. „Nagyon sokat megyünk ki Erdélybe, és nekem ott van az az idő, ami kicsit olyan befelé fordulósabb: gombászunk az erdőben, sütögetünk, beszélgetünk… Amikor nem kell úgy semmit, direktben csinálni, hanem egy picit magunk vagyunk, és elszakadunk ettől a ‘Budapest, főváros, forgatunk, biznisz’. Akkor azt teljesen ki tudjuk zárni, és ezek nagyon-nagyon feltöltenek, és nagyon jó. Nagyon-nagyon jó hatással van rám, én azt gondolom, és nagyon-nagyon szeretek ebben a kétlaki életben lenni”mesélte korábban a párkapcsolatukról Kárpáti Rebeka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top