nlc.hu
Sztárok

Lénárd András gyorshajtása

Kárpáti Rebeka milliárdos párja 162-vel repesztett az autópályán

Lénárd Andrást gyorshajtáson kapták.

Kárpáti Rebeka 17 évvel idősebb milliárdos párja, Lénárd András, a Csíki Sör tulajdonosa január 7-én a bukaresti rendszámú Bentley-jével 100 helyett 162 kilométer per órás sebességgel száguldott az Arad megyei Nagylak közelében az autópályán. Ez a vétség 3300 lejes (átszámítva mintegy 250 ezer forintos) büntetéssel és Lénárd jogosítványának 90 napos bevonásával járt – írja a Magyar Hang.

Lénárd András

Lénárd András több mint egy éve Kárpáti Rebeka párja – Fotó: MTI / Veres Nándor

A portál úgy tudja, az erdélyi vállalkozó nem nyugodott bele a büntetésbe és ügyvédjével fellebbezett, arra hivatkozva, hogy ő magyar állampolgár, aki diplomata-útlevéllel is rendelkezik, és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter megbízottja.

A milliárdos vállalkozó amúgy több mint egy éve van együtt Kárpáti Rebekával. Lénárd András a munkája miatt meglehetősen sok időt tölt Erdélyben, ahová kedvese, a 28 éves, egykori szépségkirálynő is örömmel követi. „Nagyon sokat megyünk ki Erdélybe, és nekem ott van az az idő, ami kicsit olyan befelé fordulósabb: gombászunk az erdőben, sütögetünk, beszélgetünk… Amikor nem kell úgy semmit, direktben csinálni, hanem egy picit magunk vagyunk, és elszakadunk ettől a ‘Budapest, főváros, forgatunk, biznisz’. Akkor azt teljesen ki tudjuk zárni, és ezek nagyon-nagyon feltöltenek, és nagyon jó. Nagyon-nagyon jó hatással van rám, én azt gondolom, és nagyon-nagyon szeretek ebben a kétlaki életben lenni”mesélte korábban a párkapcsolatukról Kárpáti Rebeka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top