nlc.hu
Sztárok

Jolly gyorshajtása

Itt az újabb gyorshajtó sztár: 177-tel száguldozott Jolly

Fittyet hányt az énekes a közlekedési szabályokra.

Nem spórolt a gázadással Jolly (Tarcsi Zoltán), ráadásul le is buktatta magát. Az énekes 177 km/h-val száguldozott, és ki is posztolta – vette észre a Bors Jolly Insta-storyjában.

Jolly

Saját magát buktatta le Jolly – Fotó: Sajtószoba

Az énekes szombat éjszaka a fellépései után autóba pattant és párjával, Szuperák Barbarával – akivel a Farm VIP-ben is együtt szerepelt – Ausztria felé vették az irányt. Az útról csupán egyetlen, de sokatmondó fotót posztolt Jolly: a felvételen az autója impozáns műszerfala látható, nyilván azt szerette volna megmutatni, de közben azt is ki lehet szúrni a fotón, hogy a kocsival éppen 177-tel száguld az autópályán.

Amúgy nem ő az első híresség, aki autójával szabálytalankodik és még közzé is teszi. Mint ismert, legutóbb L. L. Juniort és G.w.M-et büntették meg gyorshajtásért. L.L. Junior tavaly szeptemberben 9 büntetőpontot és 110 ezres bírságot kapott azért, mert Budapest belvárosában a Petőfi hídon száguldozott a zenész barátjával, sőt mobilozott is közben. G.w.M-et pedig 90 ezerre büntették meg, és 6 büntetőpontot szabtak ki rá. A történtek után L.L. Junior elnézést kért mindenkitől, akit megbotránkoztatott az „esetlegesen negligenciát sugalló” videóval. „Nem volt sem versenyzés, sem »jaszkarizás«, sem erre biztató célunk a fiatalok felé” – jelentette ki utólag.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top