nlc.hu
Sztárok

Eljárást indított rendőrség L.L. Junior instagramos videója alapján

Hivatalból indított eljárást a rendőrség L.L. Junior autós videója miatt

Megvizsgálják, mi is látható az Instagramon közzétett videóban.

„Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság a videó alapján hivatalból indított eljárást, melynek keretében vizsgálják a felvétel tartalmát” – válaszolt a rendőrség a 24.hu megkeresésére azzal a 24 órán keresztül elérhető poszttal kapcsolatban, melyet L.L. Junior tett közzé csütörtök este az Instagramján.

A videón azt látszik, hogy L.L. Junior a Petőfi hídon Buda irányából Pest felé halad, majd megjelenik mellette egy másik autó, amiben úgy néz ki, mintha G.w.M ülne. „Ezek a BMW-sek, gyerekek! 130-cal, döbbenet! Ki ez?” – mondja a zenész, aki állítólag a felvétel tanúsága szerint 100 km/h-val hajtott át a hídon.

Az RTL megkereste L.L. Juniort is az ügyben, de nem kívánt semmi hozzáfűzni a hírhez, az Instagram-oldalán azonban kommentálta a történteket. Ebben többek között arról ír, hogy elnézést kérnek mindenkitől, akit megbotránkoztattak az “esetlegesen negligenciát sugalló” videóval. „Nem volt sem versenyzés, sem «jaszkarizás», sem erre biztató célunk a fiatalok felé” – tette hozzá. 

L.L. Junior

Fotó: press.tv2.hu/TV2

Mint arról mi is beszámoltunk, 2023. július 1-jén, nem sokkal éjfél után tragikus baleset történt, egy, a megengedett sebességnél gyorsabban haladó autóval halálra gázoltak egy biciklist. Sajnos ez a borzalmas eset sem lég intőjel mindenkinek, azóta is több gyorshajtót füleltek le a helyszínen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top