nlc.hu
Sztárok
Tompos Kátya rákos

Rákkal diagnosztizálták a színésznőt, Tompos Kátyát

A daganat egy ritka fajtájával küzd.

Tompos Kátya sikeres színésznő, aki számtalan díjat bezsebelt már. Kapott Jászai Mari-díjat, Junior Príma díjat és Arany Medál díjat is. Azonban két éve visszavonult a színpadtól és nagyon ritkán jelent meg nyilvános eseményeken. Kiderült, eltűnésének az oka, hogy rákbetegséggel diagnosztizálták. 

Tompos Kátya

Fotó: Rozmanitz Gábor

A 41 éves színművésznő állapotáról a Fábián Juli Emlékalapítvány Facebook-oldalán számoltak be, ahol most gyűjtést szerveznek a gyógyulása érdekében – írta meg a Tények. „Bizonyára sokatoknak feltűnt, hogy Tompos Kátya két éve nem látható színházakban, koncerttermekben és eltűnt a média látómezejéből is. Ennek oka egy daganatos betegség” – olvasható a szívszorító posztban, melyben arra is kitérnek, mire van szüksége a színésznőnek.

Kátya a daganatos betegségek egy olyan ritka válfajában szenved, amelyhez a legmegfelelőbb kezelés Magyarországon nem elérhető… Az eddig felmerült költségek már felemésztették Kátya anyagi kereteit, tartalékait, valamint a barátai által korábban összegyűjtött összeget. 

A gyűjtés részleteiről az alapítvány Facebook-oldalán találhatnak további információkat. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top