nlc.hu
Sztárok

Újabb nőt tetováltatott magára Krausz Gábor?

Újabb női arcképet szúrtak ki a rajongók Krausz Gábor karján

A sztárséf rajongóit teljes izzásban tartja, hogy vajon ki lehet az a hölgy, aki az alkarján látható.

2023 nyarán futótűzként terjedt el a hír, miszerint vége Tóth Gabi és Krausz Gábor házasságának. Akkoriban az egész országot az foglalkoztatta, hogy miért is érhetett véget a sztárséf és az énekesnő kapcsolata, amelyről egészen a különválás pillanatáig mindketten úgy nyilatkoztak, hogy bár vannak összezörrenéseik, ennek ellenére olyan erős a szövetségük, hogy azt egy hurrikán sem téphetné szét.

Hovatovább, rengeteg nehézségen is átsegítették egymást az együtt töltött évek során. Gábor egy alkalommal például azt is elárulta, hogy Gabi hatására sikerült rendeznie a kapcsolatát édesapjával. Pszichológushoz is neje tanácsára fordult a sztárséf, aki azt sem tagadta, hogy olyan mélységeket és magasságokat éltek meg már a kapcsolatuk első éveiben, amik miatt úgy érzi, mintha már húsz éve házasok lennének. De nem csak Gabi támogatta Gábort a bajban, ez oda-vissza is igaz volt. Az énekesnő egy korábbi interjújában úgy nyilatkozott, hogy kölcsönös tisztelettel vannak egymás irányába, megértik és elfogadják egymás munkáját, és azt is, hogy az mivel jár.

Mi vezetett a különválásig?

Mindezeket olvasva már még jobban érthető, hogy miért is ért mindenkit villámcsapásként a pár különválásának híre. Tudni kell, hogy Gabi sosem tagadta, hogy ők egy olaszos/magyaros virtusú család, akik baromi jókat szoktak veszekedni, de aztán mindent megbeszélnek. Végül azonban úgy tűnik, mégsem sikerült mindent tisztázniuk, az utolsó csepp a pohárban pedig a költözésük körül adódó vitáik voltak.

„Egy költözés, lakásfelújítás a legjobb kapcsolatokba is feszültséget hoz. Nálunk is voltak viták, hogy ki miből milyet szeretne. A kanapé volt a legsarkalatosabb pont. Egy rossz kanapé házasságokat tud tönkretenni. Az albérletünkbe vettem egyet, amit én szerettem, de Gabi szerint az én helyemen kívül a többi része nem volt kényelmes. Ezért kijelentette, hogy újat kell venni. Végül a régit is feltettük a kocsira, és arra vár, hogy ha majd az alagsorban kialakítom a videojátékos dühöngőmet, ott kap helyet”– mesélte idén májusban a hot! magazinnak a séf.

A történet végét ezek után már mindenki ismeri. Sajnos a pár bár évekig küzdött azért, hogy minden jobban menjen köztük, végül feladták a harcot a kapcsolatukért. Be kellett látniuk, hogy mint férfi és nő nem tudnak jól működni együtt, így a saját boldogságuk és kislányuk érdekében felbontották a házasságukat.

A sztárséfet és Tóth Gabit azonban nemcsak közös lányuk, Hannaróza köti még össze, hanem egy tetoválás is, amelyet Gábor a felkarján visel, és az énekesnőt ábrázolja. Most, hogy elváltak, és mindketten új életet kezdtek – ráadásul más oldalán –, Krausz Gábornak biztosan egyre kellemetlenebb ennek a tetoválásnak a viselése. Ez nem is csoda, ugyanis a sztárséf a Dancing with the Stars műsorában összemelegedett táncpartnerével, Mikes Annával, akivel ma már egy párt is alkotnak. A séf a Blikknek úgy nyilatkozott a tetoválás kérdésében, hogy innentől kezdve sokkal átgondoltabban fog tetováltatni, mert vannak olyan szövegek vagy nonfiguratív ábrák a testén, amelyeket már nem érez magáénak, így tervben van az átalakításuk. Mindezek mellett szeretne egy olyan tetoválást is, amely a Dancing with the Stars-ra emlékeztetné.

Máris egy tetoválószalonban kapták lencsevégre

Úgy tűnik a Séfek Séfe sztárja nem is várt sokat tervei megvalósításával, az ominózus pillanatról pedig saját, 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában is megosztott egy fotót. Gábort ugyanis ebben a posztjában egy tetoválószékben ülve láthatjuk, miközben egy művész épp a karján dolgozik. A rajongók rögtön izgalomba jöttek a fotója láttán, sokakat ugyanis rendkívül érdekelt már, hogy mi fog történni a Gábor exnejéről készült tetoválással. Bár egyelőre még nem derült ki, hogy pontosan mit is alkottak a sztárséf karján a szalonban, valószínűsíthető, hogy nem a Tóth Gabiról készült tetoválást módosították. Gábornak ugyanis az alkarján dolgozik a képen a művész, pont ott, ahol az eminemes tetoválása van, nem pedig a felkarján, ahol a Gabit árbrázoló tetoválás helyezkedik el. A rajongóknak tehát még egy kicsit várniuk kell arra, hogy kiderüljön, mi lesz annak a tetoválásnak a sorsa…

Krausz Gábor elégedetten pózolt egy tetoválószalonból  (Fotó: Krausz Gábor Instagram-oldala)

Krausz Gábor elégedetten pózolt egy tetoválószalonból  (Fotó: Krausz Gábor Instagram-oldala)

Rejtélyes arcképre lettek figyelmesek a rajongók

A Reddit-felhasználók azonban már megint szemfülesek voltak, és észrevették, hogy Krausz Gábor karján Tóth Gabi arcképe mellett egy másik lány képe is díszeleg. A találgatások rögtön megindultak, hogy ki lehet ez a rejtélyes nő, sok felhasználó úgy gondolja, hogy a tetoválás nem mást, mint a séf új partnerét, Mikes Annát ábrázolja. Mielőtt azonban bárki azt gondolná, hogy Gábor egy újabb szerelmét varratta magára, ez nincs így. A rejtélyes hölgy ugyanis nem más, mint a séf egyik kedves barátja. Gábor egyébként sosem tagadta a tetoválás létezését, sőt, évekkel ezelőtt a Ripostnak beszélt is róla:

„Londonban éltem tíz évig, és együtt laktam egy tetoválóművésszel. Több minden került rám, ám szívemhez legközelebb egy kedves barátnőm arca áll. Olyan, mintha a húgom lenne, tizenhat éves kora óta ismerem. Egy iskolába jártunk, egy helyen laktunk. Aztán hirtelen megszakadt a korábban oly szoros kapcsolat, amikor én Londonba, ő pedig Hongkongba költözött” – nyilatkozta még 2017-ben a séf.

Bár nem Annát ábrázolja a tetoválás, mégis elképesztő köztük a hasonlóság (Fotó: Getty Images)

Bár nem Annát ábrázolja a tetoválás, mégis elképesztő köztük a hasonlóság (Fotó: Getty Images)

Más sztárok is megbánták már a volt szerelmeikhez köthető tetoválásaikat

Nem csak Krausz Gábor az egyetlen híresség, aki egy tetoválás keretében nyilvánította ki szerelmét partnerének. Hollywoodban sem szokatlan dolog, hogy magukra varratják szerelmük arcképét, vagy egy általuk inspirált dolgot a fülig szerelmes felek. Íme néhány celeb, akik szintén bevállalták a dolgot, majd egy keserédes szakítás után el is távolíttatták azt!

Pete Davidson

Azalatt a kilenc hónap alatt, míg Pete Davidson és Kim Kardashian egy párt alkottak, a férfira jó pár tetoválás felkerült, amit maga Kim inspirált. Nem kellett azonban sokat várni arra sem, hogy ezek a tetoválások eltűnjenek szinte rögtön a szakításuk után. Úgy tűnik a színész nem tanul a hibáiból, ugyanis korábbi partnerével, Ariana Grande-val is eljátszotta ugyanezt.

Amber Rose

Miután elköltözött és elvált Wiz Khalifától, a modellként és színésznőként is tevékenykedő híresség úgy döntött, hogy elfedi azt a tetoválását, amely a rapper arcáról készült.

Kylie Jenner

Kylie tetoválása egy „t” betűt ábrázolt, míg egy párt alkottak Tygával, a szakításuk után azonban az írást „la”-ra cserélte. Úgy tudni a pár 2014-ben kezdett találkozgatni egymással, és rá három évre külön is váltak, így nem sokáig díszítette a Kardashian klán tagját az ominózus betű.

Kaley Cuoco korábbi tetoválását teljesen elfedi a molylepke (Fotó: Getty Images)

Kaley Cuoco korábbi tetoválását teljesen elfedi a molylepke (Fotó: Getty Images)

Kaley Cuoco

A színésznő az Instagramon tudósította rajongóit arról, hogy végleg búcsút int a Ryan Sweetinggel töltött éveknek, így a római számokkal esküvőjének dátumát mintázó tetoválást is eltüntette a hátáról. A színésznő a drága és fájdalmas lézeres eltávolítás helyett az elfedést választotta, így hátára egy realisztikus fekete-fehér molylepke került.

Johnny Depp

A leghíresebb celebtetoválás vitathatatlanul Johnny Deppé, aki akkori barátnője Winona Ryder nevét varratta a jobb vállára, úgy mint: „Winona Forever”. A felirat sajnos nem lett prófécia, a pár a 90-es évek elején szakított. 1994-ben Depp el is távolította a felirat néhány betűjét, így vállán csak a „Wino Forever” felirat maradt.

Nyoma sincs már ennek a tetoválásnak Angelina Jolie karján (Fotó: Getty Images)

Nyoma sincs már ennek a tetoválásnak Angelina Jolie karján (Fotó: Getty Images)

Angelina Jolie

Angelina Jolie-t szintén a tetoválás eltávolításának egyik legikonikusabb eseteként tartják számon. Karján az exe, Billy Bob Thornton neve virított. A szakítás után eltávolíttatta, és beborította a darabot gyermekei születési helyeinek földrajzi koordinátáival.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top