nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi válása

Ezek a dolgok okozhatták Tóth Gabi és Krausz Gábor válását

Egy közeli barát kitálalt az egykori sztárpárról.

Augusztus elején először Krausz Gábor, majd Tóth Gabi is kiposztolta, hogy hat év után véget ért a házasságuk. Az énekesnő szívét a Fricska táncegyüttes 29 éves táncosa, Papp Máté Bence hódította meg, a párt már többször is látták együtt távozni fellépésekről, sőt már egy közös nyaraláson is részt vettek. A Story Magazinnak egy ismerősük elmondta, hogy Gabi a szülés után sem gondolta úgy, hogy a karrierjében szünetet kellene tartani, ami miatt sok konfliktusa volt a férjével.

„Csak idő kérdése volt, mikor pukkad ki ez a lufi. Gabinak, amióta újra összeállt a zenekara a szülés után, kevesebb ideje maradt a családjára, mint azt a férje szerette volna. Mindig az édesanyját hívta segítségül Hannaróza mellé, hogy ő tudjon dolgozni, eleget tudjon tenni a felkéréseknek. Nem igazán mérlegelte, hogy kevesebbet kéne vállalnia, hogy balanszban tudja tartani a családját és a karrierjét. Az erdélyi turnéra is úgy utazott el a fricskás fiúkkal, hogy a férjét és a kislányukat itthon hagyta” – nyilatkozta a lapnak a neve elhallgatását kérő informátor.

Tóth Gabi és párja Krausz Gábor

Tóth Gabi és volt párja, Krausz Gábor (Fotó: Birton Szabolcs)

Hodász András nem állt be azok közé, akik gúnyolódnak Tóth Gabi és Krausz Gábor válásán. A témáról írt véleménycikkért kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top