nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi új párkapcsolata

Egy ideje már forrt a levegő Tóth Gabi és táncosa között

Úgy tudni, a Fricska táncegyüttes tagjai már korábban is sejtették, hogy nem csak kollégaként tekint egymásra Tóth Gabi és Papp Máté Bence.

Teljesen kivirult az új szerelemtől Tóth Gabi – írja a Blikk. A bulvárlap szerint a Fricska táncegyüttes tagjai kifejezetten örülnek táncosuk és az énekesnő kapcsolatának. Ugyanúgy kedvelik és támogatják őket, mint azelőtt.

Tóth Gabi

Tóth Gabi (Fotó: TV2)

Emiatt nem változott senki hozzáállása, nem alakult ki feszültség – mondta el egy, a csapathoz közelálló forrás, aki arról is beszélt, hogy a pár nagyon figyel arra, hogy kapcsolatuk ne befolyásolja a munkát.

Gabinak ebben van rutinja, hiszen több párjával is dolgozott már együtt, tudja az ilyen helyzeteket kezelni. Máté pedig ebben maximálisan partner. Amikor próbálnak vagy a színpadon vannak, kollégaként viszonyulnak egymáshoz.

A Fricska tagjai mellett Máté szülei is örülnek fiuk új kapcsolatának, a Blikk szerint Gabi már többször volt a Papp családdal közös programon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top