nlc.hu
Sztárok

Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolata

Rögös utat járt be Krausz Gábor és Mikes Anna mire egymásra találtak

Úgy tűnik, nehezen, de mindketten megtalálták a boldogságot.

Ha ma kimondjuk hazánkban Krausz Gábor nevét, valószínűleg nagyon kevés olyan ember van, aki ne tudná, kiről van szó. Pedig a séf csupán 6 éve robbant be a köztudatba, amikor 2017-ben a Séfek séfe zsűritagja lett. Gábor akkor már 12 éve dolgozott szakácsként, Londonban Michelin-csillagos kiválóságoktól tanulta a szakmát, hazatérve pedig több igen neves budapesti étteremben is dolgozott.

Krausz Gábor

Fotó: TV2

A hírnév

Az igazi hírnevet azonban nem a műsor, hanem a magánélete hozta neki. 2018 év elején röppentek fel a pletykák, hogy összemelegedtek Tóth Gabival, majd ezt ők maguk három hónap múlva nyilvánosan is felvállalták. A szerelmük szélsebesen haladt előre. 2019-ben bejelentették az eljegyzést, majd azt, hogy az énekesnő első közös gyermeküket várja. A tehetséges séf nem titkolta, Gabi a mélyből húzta ki akkor. 

A magánéletemben pedig a Gabival való találkozás segített lezárni az előző életemet, túllépni a múlton. (…) Abban az évben szilveszterkor határoztam el, hogy leállok a drogokkal, majd egy hónap depresszió következett. Elvonási tünetekkel küzdöttem. Mindig is családcentrikus voltam, szerettem volna már családot, és fájt, hogy lassan negyven leszek, mégsem jön össze. Rá két hónapra találkoztam Gabival. Előtte egyébként már ismertük egymást, sőt, már próbálkoztam nála. A kétezres évek közepén például összefutottunk egy szórakozóhelyen, ahol meg szerettem volna hívni egy italra. Azt mondta, elmegy a mosdóba, aztán mindjárt jön. Fél órát vártam rá, majd leesett a tantusz. Azt hiszem, négy évvel ezelőtt jött el az az idő, amikor már mindketten elég érettek voltunk, és készen álltunk a kapcsolatra” – nyilatkozta a kapcsolatuk kezdetéről Krausz, aki rövid idő alatt változott tisztességes férjé és édesapává. 

Krausz Gábor
Megnézem
Összes kép (5)

Nem minden arany, ami fénylik

Augusztusban maga a séf robbantotta a bulvárbombát, miszerint 6 év után külön utakon folytatják Gabival. Bár kezdetekben azt mondták, nem nyilatkoznak a válás okairól, az énekesnő később mégis kifejtette, mi van benne. Elmondása alapján sosem volt tökéletes a kapcsolatuk, mivel a séf túl zárkózott. Azt is hozzátette, amit a nyilvánosság felé mutatott tökéletesség, csak a látszat volt, amit ő maga is szeretett volna elhinni. Gábor nem kommentálta ezeket a szavakat. Viszont lényegében folyamatosan képernyőn volt, hiszen belevágott a Dancing with the Stars-ba Mikes Annával. A műsor elején még nem mondhattuk azt, hogy minden mosolya őszinte volt, de amit a három hónap alatt láthattak a nézők, az mesébe illő.

A gyógyulás útja

Krausz Gábor
Megnézem
Összes kép (7)

Krausz szépen lassan új életerőre kapott, táncpartnere mellett pedig hétről hétre jobban csillogott a szeme. A nézők remélték, nem csak egy jó színészi képeségekkel megáldott produkciókat látnak, a páros egy-egy nyilatkozata arra engedett következtetni, hogy nem tévednek. „Nem titok, hogy nyáron milyen rossz lelkiállapotban voltam. Ha összehasonlítom, hogyan éreztem magam akkor, és hogy érzem magam most, akkor ég és föld a különbség, és ezt Annának köszönhetem. Az ő odaadása, törődése, végtelen türelme, kedvessége vezetett végig ezen a nehéz úton. Egy pillanatra sem engedte el a kezem. Valószínűleg a műsor készítői is tisztában voltak vele, hogy az én lelkiállapotomban és az én tánctudásommal ő a legjobb választás, amikor összeraktak minket. Nem véletlenül profi szakemberek. Nekem Annára volt szükségem” – fogalmazott a séf, majd ezt követően Annával meg is nyerték a Dancing with the Stars 4. évadát.

Ez alatt a három hónap alatt ténylegesen erőre kaptam, önbizalmat nyertem és egy lelkitársat találtam, akivel nagyon sok mindenben hasonlítunk. Biztos vagyok benne, hogy most nem az történik, hogy mindenki megy jobbra-balra. Ezt nyilván az idő fogja eldönteni. Nagyon megszerettünk egymás társaságában lenni. A kémia eddig is működött, és remélem, ezután is fog

– nyilatkozta a döntő után Gábor.

Ezzel az utolsó mondatával pedig csak még jobban abba az álomba ringatta a nézőket, folytatódik Annával a közös útjuk. Azt ugyanis szintén tudni lehetett, ez a pár hónap nem csak a séf számára volt felemelő. Mint kiderült, a táncosnő is egy szakításból csöppent bele a próbákba, és ahogyan Gáboré, az ő szíve is hétről hétre gyógyult.

A múltbeli kudarcaik miatt óvatosak, és most elsősorban az a céljuk, hogy a műsor után, visszatérve a mindennapokba, maguk is rájöjjenek, vajon így is működik-e ez a kapcsolat. Mind a ketten érzelmileg sérülékeny állapotban kezdték a táncos versenyt, hiszen nem csak Gábor volt lelkileg mélyponton, amikor elkezdtek közösen dolgozni, de partnernője is, miután Anna is éppen túl volt egy nehéz szakításon. A közös munka és a hamar kialakult barátság az első pillanattól kezdve gyógyította mindkettejük lelkét, majd ahogy teltek a hetek, egyre közelebb kerültek egymáshoz

 – mondta egy közeli ismerősük.

Boldogan éltek, míg…

Miután véget ért a műsor mindenki izgatottan várta, hallanak-e valamit a győztesekről. Először Marics Peti osztott meg pár videót, melyeken a DWTS stábja vacsorázott együtt, ott pedig szintén úgy tűnt, Anna és Gábor között izzik a levegő. Majd maga a táncos tett ki sokatmondó tartalmakat Instagram-oldalára, amikor a bécsi Intercontinental közismert bárjából, az Intermezzóból videózott. Tudni illik, Krausz éppen akkor kezdte új munkáját, ami egy ausztriai szállodalánchoz köti. 

A héten viszont pontot tettek a találgatások végére. Krausz egy közös fotót osztott meg, melyen jól látható, ragyognak egymás társaságában. A séf egy piros szívecske kíséretében ennyit fűzött a fotóhoz:

Volt két idegen, aki hirtelen…

 

Krausz Gábor Instagram-története

Krausz Gábor Instagram-története

Az idézet A szépség és a szörnyeteg, az Ősi nóta című számból van. Anna és Gábor a Dancing with the Stars egyik adásában megható romantikus táncot lejtett erre a zenére. 

Természetesen a hír futótűzként terjedt az interneten és minden bizonnyal kevesen voltak, akik ne örülnének a párosnak. Számtalan jó kívánságot és gratulációt üzentek a kommentszekcióban, majd Tóth Gabi is jó kívánságát fejezte ki a friss szerelmeseknek. „Én nagyon örülök a boldogságuknak! Mindannyian nagyon jó kapcsolatot ápolunk. Találkoztunk már négyesben is, az én párommal, Mátéval és Annával, és ötösben is, amikor a kislányunk, Hannaróza is ott volt. Szerencsére, mind nagyon jól kijövünk egymással. Sok boldogságot kívánok nekik, de természetesen, ezt már személyesen is elmondtam” – nyilatkozta az nlc-nek az énekesnő. 

Krausz Gábortól és Mikes Annától valószínűleg nem várhatunk minden nap új, szerelmes fotókat, hiszen mind a ketten szeretik maguk megélni a boldog pillanataikat. Viszont az biztos, remekül mutatnak egymás mellett és csak egyetérteni tudunk a kommentelőkkel, akik azt kívánják, tartson nagyon sokáig az ő szerelmük. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top