nlc.hu
Sztárok

Krausz Gábor és Mikes Anna együtt mutatkoztak

Íme az első közös felvétel Krausz Gáborról és Mikes Annáról a DWTS óta!

Marics Peti buktatta le a sztárséfet és a táncost.

Krausz Gábort látványosan megviselte, hogy hat év után elválnak Tóth Gabival. Az énekesnő ráadásul nem is könnyítette meg a séf érzéseit, hiszen szinte egyből felvállalta, hogy máris új szerelme van, Papp Máté Bence, akivel a Sztárban Sztár leszek! élő adásában csókolózott a színpadon. 

Eközben Krausz a Dancing with the Stars című műsorban bontogatta a szárnyait és Mikes Anna mellett hétről hétre kivirultabbnak tűnt. Nem csoda, hogy szinte az egész ország többet látott az ő partneri kapcsolatukba és szinte egy emberként szurkoltak nekik, hátha a látványos szikrából tűz lobban fel. Miután megnyerték a versenyt, nem titkolták, valószínűleg nem ér itt véget a közös útjuk

Krausz Gábor és Mikes Anna

Fotó: Trenka Attila

Most úgy tűnik, valóban nem ért véget. A minap Holdampf Linda, a műsor stylistja látta vendégül a DWTS stábját, amelyről Marics Peti több videót is megosztott 24 óráig elérhető Instagram-történetében. Mint kiderült, a vacsorát a séf szállította, amiért mindenki oda volt. A feltűnőbb az énekes történeteiben viszont az, hogy Krausz és Anna milyen közel ültek egymáshoz a vacsora során. 

Krausz Gábor és Mikes Anna

Krausz Gábor és Mikes Anna
(Marics Peti Instagram-története)

A csillogás a szemükben ezúttal is jól látható, tehát nem kizárt, kezd alakulni valami a séf és a táncosnő között. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top