nlc.hu
Sztárok

Marics Peti elkésett a Mokkából

Marics Peti késése miatt káoszba fulladt a Mokka élő adása

Az egész stúdió jót nevetett az énekes alakításán.

Már többször írtunk róla, az élő adásoknak éppen az a szépsége, hogy itt nincs idő vágásra, javításra. Ha valaki elneveti magát, megszólal a tűzriasztó, vagy nem tud két értelmes mondatot összerakni, a műsorvezetőkön múlik, hogy azt a helyén kezeljék, hacsak nem éppen ők azok, akik bakiparádét rendeznek

Izgalmas adást akartak ma összehozni a Mokkában, amikor a Dancing with the Stars döntős hármasával, Krausz Gáborral, Mikes Annával, Lissák Laurával, T. Dannyvel, Stana Alexandrával és az első percekben nem megjelenő Marics Petivel beszélgettek. Valóban különlegesre sikerült, ám mindez annak volt köszönhető, hogy Marics hozta a laza formáját és egy jó három percet késett a nyolcperces műsoridőből. 

Marics Peti késés Mokka

Fotó: Mokka

Éppen a séf mesélt arról, melyik volt számára a legemlékezetesebb produkció, amikor a háttérből szó szerint befutott Marics és levetette magát a kanapéra párja mellé. Természetesen az egész stúdió hatalmas nevetésben tört ki a hatásos belépőt követően. Peti meg, mint aki most kelt ki az ágyból, szinte alig tudott két értelmes mondatot összerakni.

„Esik a hó… várjunk már... – magyarázta az énekes, miközben a szemét törölgetve próbálta összeszedni a gondolatait. Természetesen Stana Alexandra ezúttal is átvette a szót és elmondta azt, amire partnere nem volt alkalmas. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top