nlc.hu
Sztárok

Alekosz a Mokkában

Alekosz kiakasztotta Istenes Lászlót a Mokkában

Orosz Barbara egyetértett a kollégája szavaival.

Nagy Alekosz és barátnője, Varsányi Réka együtt szerepeltek az Ázsia Expressz című műsorban. Az adásokban látszik, hogy bár a görög celeb dicsekedett azzal, hogy „majdnem két éve professzionális testépítőként” tevékenykedik, legtöbbször Varsányi Rékának kellett a hátizsákot cipelnie. „A Réka többet. Ezek a fizikai igénybevételek olyan izomcsoportokat vittek volna rossz irányba, amelyek az európai és világversenyeken látszanának. Ezért a Rékára bíztam az oroszlánrészét” – mesélte a történtekről Alekosz. A Mokka műsorvezetőinek nem igazán tetszettek a hallottak. 

„Hadd kérdezzek már valami keményet: nem szégyelled magad?” – vetette fel Istenes László. Alekosz nem állt meg itt, tovább részletezte a gondolatait.

„A cél érdekében mindent. A Rékának ez nem esett annyira rosszul. Ő ezt szerette. Amúgy is fogyózik. 130 kiló volt. Mondtam neki, amíg 55 nem lesz, addig nem tudom komolyan venni” – mondta a celeb, amit szintén nem vettek jó néven a műsorvezetők. 

Alekosz

Alekosz (Fotó: TV2/Mokka)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top