nlc.hu
TV-sztárok

Barátnője hűtlenségéről vallott Alekosz

Alekosz kitálalt: a barátnője kétszer is megcsalta az Ázsia Expressz után

Kamerák előtt vallott párja hűtlenségéről a reality-sztár.

Volt, akit megerősített a szerelemben, más versenyzőknél viszont pont az ellenkezőjét váltotta ki az Ázsia Expressz ‘ Felfedezzük Amerikát ‘ kalandshow. Nagy Alekosz és partnere kapcsolata pattanásig feszült volt. A játék elején még Varsányi Réka volt az, aki többet akart a kapcsolatukban, míg a forgatások után éppen ő hátrált ki és lépett félre, kétszer is. Minderről a Tények Plusz kamerái előtt vallott a reality-sztár. 

Alekosz és Réka,

Alekosz és Ázsia Expressz-beli partnere, Varsányi Réka – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

„Én el vagyok keseredve, ugyanis a Réka belerondított – akaratán kívül – a mi magánéletünkbe. Egész nyáron hűtlen volt hozzám. Két férfivel csalt meg: egy tanárral és egy bokszolóval. Engem ez érzékenyen érintett” – fakadt ki Alekosz.

Alekosz és Réka különleges kapcsolata a játék alatt is csapongó volt Dél-Amerikában, amit az intim együttlétekre építettek. „Az Expresszben megengedett volt, éltünk is a lehetőséggel minden este. És a Réka volt az, aki úgy gondolta, hogy majd a verseny alatt mi közelebb kerülünk egymáshoz. És én voltam az, aki azt mondta, hogy nem. Aztán amikor vége volt a műsornak, ez megfordult: akkor én akartam közeledni, amikor itthon voltunk. És úgy látszik, a Réka gondolta úgy, hogy nem. Egész nyáron bokszolókkal, tanárokkal volt” – mesélte a ValóVilág egykori győztese.

„Egész nyáron nem találkoztunk, nem engedett oda magához a Réka. Menni akartam, nem tudtam ott lenni. Fölborította ezt az egészet” – jegyezte meg Alekosz, hozzátéve: csak azért jelentek meg együtt az Ázsia Expressz hétfői sajtótájékoztatóján, mert az illem úgy kívánta. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top