nlc.hu
TV-sztárok

Ázsia Expressz: pofont kapott Alekosz

Felpofozták Alekoszt az Ázsia Expresszben – videó

Akkorát kapott, hogy megtántorodott.

Hétfőn már Guatemalában folytatódik az Ázsia Expressz újabb szakasza. Mint a legutóbbi epizód után bemutatott, rövid előzetesből kiderül, nagy pofozkodásba torkollik rögtön az első feladat. 

Alekosz,

Alekosz és társa, Varsányi Réka az Ázsia Expresszben – Fotó: Sajtószoba

“Tikálban vagyunk. Amint látom, lefeleződött a mezőny. Az első feladatotok természetesen az lesz, hogy visszaszerezzétek a társatokat. Kérdésekre kell válaszolnotok a párotokkal, a társatokkal kapcsolatban. Van itt a jobbomon egy fantasztikus hölgy, egy maja asszonyság, aki a vaskos, testes pofonjairól híres” – vezette fel Ördög Nóra. Ebből pedig már lehetett sejteni, hogy ha valamelyik versenyző rossz választ ad a kérdésekre, akkor lekever neki egyet az indián asszony. 

A beharangozó videóban jól látható, hogy hatalmas pofont kap Alekosz, az ütéstől egyet tántorodik is.

Mutatjuk:

Rajta kívül Kecskés Enikő és Pető Brúnó is részesült a maja nő taslijából.

Alekosz amúgy rendre kiveri a biztosítékot a többi játékos körében: hol a versenytársaival, hol pedig a társával való viselkedése miatt. A Való Világ egykori győztese a vele “speciális kapcsolatban lévő” Varsányi Rékával vesz részt a kaland-reality-ben, akit rendszeresen megaláz. Emiatt hol Ördög Nóra, hol pedig Kucsera Gábor pörkölt neki oda.

Réka egyébként a napokban jelentette be, hogy szakított Alekosszal, mivel úgy érezte, hogy túl sokat tűrt az utóbbi hónapokban. “Sok sérelmem van vele kapcsolatban. (…) Ezt tovább nem tűröm. Úgy érzem, hogy visszaélt a szeretetemmel és ez nekem már nem fér bele” – vallotta be a kétgyermekes nő, akiről kiderült még az is, hogy az iskolatitkári állását is feladta a celebért és a műsorért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top